Vill få tillbaka mitt liv

Nu vill jag få tillbaka mitt liv!

Är så trött på förkylningen och den brutna tån. Igår tog jag äntligen ett Covid-19 test som visade sig vara negativ. Alltså att jag inte har Corona. Vilket är jätteskönt och det betyder att jag kan börja jobba igen. Problemet är bara min onda tå och hostan som sitter kvar samt att jag är väldigt svag i kroppen. Men tänker göra ett försök imorgon med att ta mig till jobbet. Saknar det sociala livet och vill få tillbaka mitt normala liv igen.

 

 

Jag blir deprimerad av att vara hemma.

Från att jag mådde jättebra i mig själv till att må skit i själen. Jag behöver träffa folk om dagarna som jag annars alltid gör dagligen på jobbet. Både kollegor och patienter. Samtidigt är jag rädd för om kroppen inte orkar med arbetsdagen imorgon. Får göra mitt bästa och blir det för jobbigt så får jag då helt enkelt gå hem. Måste ju börja någonstans för sakta men säkert blir kroppen starkare med tiden.

Ville bara kika in här och visa ett livstecken eftersom jag inte har orkat blogga någonting. Igår när jag kom hem efter Covid-19 testet var jag helt slut. Kollade på fyra filmer i streck och har sovit väldigt många timmar. Strax ska jag bädda rent sängen med nya sängkläder och sedan blir det en dusch.

Önskar er alla en fortsatt fin dag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS

window.dataLayer = window.dataLayer || [];
function gtag(){dataLayer.push(arguments);}
gtag(‘js’, new Date());

gtag(‘config’, ‘UA-176778941-1’);

7 comments / Add your comment below

  1. Skönt att testet var negativt! Jag förstår verkligen det där med att bli helt knäckt av att inte träffa folk. Det är en av orsakerna till varför jag avskyr att vara sjuk! Kram och lycka till imorgon

  2. Hostan gör en svag är ju den som suger åt sig all energi då man hostar – hatar då hostan blir långvarig 🙁 Snorandet bryr jag mig inte om men hostan kan ju även hålla en vaken om natten 🙁 Tur du inte hade covid, de hade inte jag heller då jag tog testet 😃

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.