Mina dåliga vanor

Måndag morgon och en helt ny veckan.

Hoppas att den här veckan blir bättre än förra veckan. Ligger fortfarande sjuk och det känns som att jag har varit helt isolerad från sociala livet. När jag är för mycket ensam går jag runt och pratar med mig själv. Kommer lätt in i djupa tankar och kommer på mig själv att jag pratar högt om det. Det kanske är då man ska ta fram kameran för det hade kanske hade blivit väldigt intressanta videos haha. Har även funderat på mina dåliga vanor och då syftar jag inte på större saker som negativ stress. Utan bara några mindre svaga sidor som jag är expert på att göra.

 

 

Här är några av mina dåliga vanor:

– Samlar på mig flikar. Något som jag gör både på datorn och telefonen. Googlar ofta på många saker och öppnar då nya flikar hela tiden. I slutändan kanske jag har över sextio flikar öppna helt i onödan haha. 

– Lägger ifrån mig saker. Jag borde få en guldmedalj på att vara personen som är världsmästare på att lägga ifrån mig saker. Något som jag gör jämt och letar alltid efter något. Så fort jag ska plocka fram något så har jag ingen aning om vart det sedan ligger.

– Jag vill ha en klocka i varje rum. Men varför det? Det värsta jag vet är att vakna till och inte veta hur mycket klockan är. Har en klocka nära sängen i vardagsrummet och hade garanterat haft en i sovrummet om jag hade haft det. Har en klocka i köket och kollar även på mobilens klocka. Egentligen borde jag räkna varje gång om hur många gånger om dagen jag kollar på klockan.

– Lever in i mig själv. Som jag nämnde tidigare så brukar jag prata med mig själv. Kan vara så djupt in i tankarna att jag även kan skratta högt åt mig själv.

– Går alltid på toaletten innan. Så fort jag ska iväg någonstans så måste jag alltid gå på toa även om jag inte är nödig. Det är det sista jag gör innan jag går till jobbet, går från jobbet, om jag bara ska handla eller andra saker. 

 

 

//PUSS

19 comments / Add your comment below

  1. Alla har dåliga vanor pm inte att nämna ovanor som kan vara till någon nytta. Att prata med sig själv för exempel får man alltid bra svar. Några klockor har jag inte i överflöd men TV apparater=) Jag vill gärna gå på toaletten innan jag går ut. Man är som man är =)
    Kram <3

  2. Jag vill ha speglar överallt hahah jag måste va hollo men sambon han bara; Men de är ju speglar överallt men älskar det 😀 Tycker speglar är såååå snygga!! Inkl att min mammas spegel ännu inte har kommit upp någonstans men vill ha den uppe men vars ska man ha den? Den är tung så den måste sitta på en stark cementvägg, och får inte plats någon annanstans..suck!! Men då det är mammas gamla så vill jag heller inte göra mig av med den 😀 Asså jag går också på toaletten innan ja ska någonstans, ifall att även fast jag redan har varit på toa en stund innan..men man vill inte bli akut kiss eller skitnödig direkt 😉

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.