Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Plantera sticklingar från palettblad

Jag visade för er här om dagen mina sticklingar från palettblad.

Något som jag har fått pyssla med nu när jag är sjukskriven. Det var flera år sedan sist jag var sjukskriven så det känns verkligen konstigt att vara hemma. I helgen ansträngde jag min onda fot i samband med promenader till och från mataffären. Något som inte var det bästa men nu har foten fått vila i några dagar. 

 

 

Men nu har jag planterat mina sticklingar i små krukor. Eller det blev kaffekoppar från Filippa K eftersom jag inte har några mindre krukor. Man tager det man haver. När dom har växt till sig ska jag plantera om dom i större krukor.

 

 

Tycker att färgerna är så härliga på dom färgglada bladen och perfekt inför höstmörkret.

 

 

Kan inte gå med skor

Min förkylning håller i sig men snorar inte lika mycket just nu. I måndags skulle jag ta ett Covid-19 test men avbokade tiden. Kollade upp vart det låg och min fot hade inte klarat av att gå den långa biten. Eftersom jag fortfarande inte kan få in foten i skor så måste jag vara sjukskriven. Förmodligen blir det hela veckan ut och tills foten blir bättre har förkylningen säkert gått över. Pratade med chefen i telefon igår och han tyckte verkligen att jag skulle vila upp foten. 

 

 

För er som har missat om vad som har hänt min fot?

Jag har brutit ena lilltån och svullnaden gör att jag inte får på mig skor samtidigt som det smärtar. Igår kväll när jag gick ut med sopporna hade jag bara på mig strumpor och på jobbet får jag inte gå runt i bara strumpor. Jag får tänka såhär! Kanske var det meningen att jag skulle bryta foten samtidigt som min förkylning började. För då blir jag låst i hemmet och tvingas vila upp mig. Något som jag verkligen behöver och det är något som jag inte van med.  Det finns verkligen en mening med allt som händer i livet.

 

//PUSS

16 comments / Add your comment below

  1. Krya på dig med både förkylning och din stukade tå,jobbigt läge när man inte kommer någonstans men samtidigt är du förkyld och måste stanna hemma ,stor kram

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan