Sjukstuga, covid-19 och stukad tå

Oj vilken sjukstuga vi har haft denna helg!

Jag har varit dålig sedan i torsdags, dottern hade feber i lördags och även sonen hostar och snorar. Tur i oturen är att vädret har varit riktigt tråkigt och då passade det perfekt med flera filmer och en massa mys.

 

Okej dessa bilder är inte tagna idag utan tog för någon vecka sedan. Ser verkligen inte såhär fräsch just nu haha.

 

AJ!

Förutom denna förkylning lyckades jag stuka ena lilltån i torsdags kväll. AJ! Kan inte sätta på mig någon sko eftersom det är svullet och gör jätteont. I fredags när jag skulle möta upp ungarna tvingade jag på mig tofflor och bara den lilla promenaden till bussen var en pina. Så fort jag trampar lite fel kommer det en rejäl smärta och då skriker jag automatisk AJ! Då är det inte ett litet aj utan ” jag skojar inte “ istället skriker jag AAAAJJJJJJ! Förstår att barnen tycker att det är pinsamt haha.

När vi skulle gå till affären i lördags gick barnen flera meter framför mig. Samtidigt haltade jag långsamt långt bakom dom och ropade VÄNTA! Herregud vad dom skrattade åt mig och det kan jag förstå. Jag såg säkert jätterolig ut. 

 

 

Idag blir det en stor utmaning!

För idag ska jag ta ett Covid-19 test och det innebär att jag måste ta mig dit. Har ingen aning om vart det ligger men ska kolla upp det ordentligt innan  jag åker. Då syftar jag på min smärta på lilltån och det kommer inte vara lätt att ta sig dit. Vill ta testet för om det visar sig att det är en vanlig förkylning så kan jag jobba redan imorgon. Men kom på att foten blir nu ett stort problem. Jag springer ju runt hela dagarna på jobbet och måste ha på mig arbetsskor. Ska ringa chefen om det för det borde finnas någon lösning av problemet.

Önskar er alla en härlig start på denna nya vecka och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS

16 comments / Add your comment below

  1. Tycker det är så svårt nu,mina barn har klarat sig helt utmärkt från förkylningar sedan julas, Nova låter täppt o förkyld men inget som rinner och hon mår bra men håller henne hemma från skolan såklart. lycka till med din tå o covid test.kram

  2. Tråkigt, tråkigt men hoppas Ni alla kurerar Er och blir bättre snart. Intr att höra vad du tyckte om Covid-19 provtagningen och hur det gick, jag tar prover hela dgrn nu. Som mest 30-40 prover per dag när jag står i tälten, är jag ute på uppdrag m bilen blir det en handfull. Själv har jag lämnat 5 prov och ett antikropps och samtliga neg. Hoppas ditt också visar neg och bra att du testar dig, kramar, 🤗..

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.