Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Tur i oturen

Igår blev det årets första glass.

Jag och sonen gick iväg och köpte oss en varsin mjukglass. Sedan gick vi vidare upp för en kulle som ligger precis framför Svampen. 

 

 

Såg att det var flera som hade picknick i området och det såg så himla mysigt ut. Hade tidigare föreslagit idéen till sonen men det ville han inte. Men lyckades få honom att äta glass uppe på kullen. 

 

 

Det enda som fattades var en badplats. 

 

 

Det fick inte hända

Igår hade jag tvättstugan mellan klockan 16-19. Men lyckades glömma att hämta tvätten innan klockan 19. Något som aldrig har hänt mig tidigare. För ingen annan kan komma in i tvättstugan förutom den som har bokat. Dessutom går det inte heller att kolla upp vem som tvättar för tillfället. Något som jag kom på strax efter klockan 20 och fick då panik.

 

 

Men vilken tur jag hade

Vi hade lagat middag, ätit och sedan upptäckte att mjölken var slut. När vi kom hem från mataffären gick vi genom källaren och mötte en man som kom ut från tvättstugan. Inte ens då hade jag någon tanke på att tvätten var kvar där inne. Inte fören vi kom upp till lägenheten och skulle börja diska.

Jag hade sett mannen men hade ingen aning om vart han bodde. Plockade med mig en lapp, penna och tejp innan jag sprang ner till källaren. Satte mig ner på golvet för att skriva vem jag var och mitt mobilnummer. Men hann inte skriva klart fören jag hörde ytterdörren öppnas. Då reste jag mig upp och kände igen mannen som vi tidigare hade stött på. Vilken tur jag hade och han släppte in mig till tvättstugan. 

 

 

Det roliga var att han hade bokat tvättstugan för att tvätta. Utan det var för att kunna vattna på baksidan eftersom det finns tillgång till vattenslang och vatten. Därför hade jag en sådan tur som slapp vänta en evighet utanför tvättstugan. Ibland kan man verkligen ha tur i oturen.

 

//PUSS

5 comments / Add your comment below

  1. Usch, vilket trassel! Men vilken tur. Och tur att han inte skulle tvätta, han skulle väl annat bli irriterad på att dina kläder redan låg där.

    Det ser underbart ut med mjukglassen också :)) Jag har inte haft min premiär än, men det kommer!

  2. Så gott med glass! Älskar mjukglass!

    Vilken tur att han kunde hjälpa dig. Vi har samma system att det bara är den som bokat som kan komma in i tvättstugan. Väldigt bra ändå, men trist när man glömmer bort tvätten.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan