Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Borta bra men hemma är bäst

Oj vad sent det blev!

Egentligen skulle jag ha bloggat för flera timmar sedan men fastnade med annat. Idag var det alldeles för varmt för en rask långpromenad så jag hamnade på gymmet efter jobbet. Där är det svalt men fick sitta en stund innan jag gick hemåt.

Men var ändå lika svettig när jag steg innanför dörren och slet av mig kläderna direkt. Sedan käkade jag kvällsmat och fastnade till serien Skilda Världar. Nu har jag duschat och ska snart ta kväll. 

 

 

Hem ljuva hem

Här bjuder jag på några detaljer från mitt hem. Alltså efter en arbetsdag så uppskattar jag mitt hem ännu mera. Eftersom jag alltid får hemlängtan på eftermiddagarna. Därför skulle jag aldrig klara av att jobba hemifrån för då har man inget att längta efter. Vi alla är ju olika och jag tillhör dom som föredrar miljöombyte. Borta är bra men hemma är bäst.

Vad föredrar ni?

 

//PUSS

7 comments / Add your comment below

  1. Jag har också fastnat för Skilda Världar. Minns att den gick på tv när jag var barn, så är väldigt kul att kunna se den så många år senare.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan