Personlig, Vardag

Nya sandaler och en svettig dag

Nya sandaler

 

Fick akut beställa nya sandaler eftersom mina har gått sönder. Det blev exakt likadana fast i en annan färg. Dessa är så sköna att gå i och får aldrig skavsår i dom. Fina är dom också och passar till allt.

 

 

Igår eftermiddag åkte sonen till sin pappa för att fortsätta fira sin födelsedag i efterskott. Då tog jag cykeln mot Rusta för att köpa tvättmedel, schampo och andra nödvändigheter som behövs och dessutom väger en aning. Därför behövde jag cykeln.

 

 

Svetten rann

 

Men däcken behövde mer luft och gick förbi en automat som har gas till cykeldäck. Självklart var det slut på gas och jag blev så irriterad. Fick då med ett glatt leende leda cykeln mot Rusta. Strax innan Rusta finns det en bensinmack och tänkte att där måste det finnas en automat. Såg ingen men gick in för att fråga. Den enda personalen som jag såg var en kvinna i kassan så jag ställde mig i kön.

Upptäckte då hur svettig jag var och fick passa på att svalka mig därinne för det var riktigt svalt. Killen innan mig i kön hade ett ärende som tog nästan femton minuter och då försökte jag att tänka positivt. “- Här inne får jag svalka av mig och det behöver jag innan besöket på Rusta”. När det väl var min tur så fick jag svaret att det inte finns någon automat för cyklar. Men hon hänvisade mig till ICA Max som ligger precis intill.

 

 

Men hittade dock ingen automat och gav då upp. Inne på Rusta blev jag lika svettig igen och det kändes skitjobbigt. När jag kom hem så fick jag svalka av mig framför fläkten i en halvtimme innan jag kunde gå till Hemköp för att handla. Sedan var jag helt slut och orkade inte lyfta ett finger resten av kvällen. Därför blev det ingen bloggning igår. Men idag vaknade jag med ny energi och det har regnat hela dagen. Då har jag passat på att sysselsätta mig med nödvändiga hemsysslor.

 

Önskar er alla en fortsatt mysig fredag kväll och vi ses senare mina finaste!

 

 

//PUSS