Samarbeten, Tips

Beställa tårtbud online – Personliga och unika tårtor

Det här med att baka tårtor

 

Jag minns när mina barn var små så bakade jag alltid alla tårtor när dom fyllde år. Även tills deras kalas och då bakade jag även kakor och bullar så allt skulle räcka till alla gäster. Herregud vilket jobb när jag nu tänker tillbaka på det.

Idag hade jag faktiskt hellre beställt hem en färsk tårta. För då slipper man lägga energi och tid på att planera, handla och baka. Men på den tiden hade jag ingen aning om alla smarta möjligheter som finns och vissa kanske inte ens fanns då. Idag har jag fått reda på mera och därför vill jag tipsa er som har planer på tårtor.

 

 

 

Spara tid och energi

 

Som sagt så tar det mycket tid och energi på att planera, köpa hem och baka tårtor. Då kan det vara smartare att beställa hem en tårta som dessutom kan bli personlig och unik även om man inte har bakat den själv. Något som man självklart kan göra på ett väldigt smidigt sätt.

Hos Bjuda.nu kan man beställa tårtbud online i hela Sverige. Det är bara att välja vilken stad man bor i så kommer alla valfria tårtor upp. Jag som bor i Örebro klickar exempel på beställa tårtbud i Örebro och då får jag se vilka lokala konditorier som erbjuds. Antingen kan jag välja att hämta själv hos konditoriet eller så kan man välja hemleverans. Svårare än så kan det inte bli. På ett väldigt enkelt sätt kan man alltså beställa tårtor som blir anpassade till just dina önskemål inför festen. Som exempel kan vara ett dop, födelsedag, studentfest, högtider eller andra fester.

 

 

En personlig och rolig tårta

 

Det finns många olika tårtor att välja mellan som exempel prinsesstårta, chokladtårta, smörgåstårta, fototårta eller en cheesecake. Vill man få tårtan ännu mera personlig eller rolig så kan man självklart lägga till en egen bild.

På deras hemsida finns det verktyg där man kan både ladda upp och redigera sina bilder. Genom det sättet får man bilden exakt som man vill ha den. Sedan trycks bilden på tårtan med ätbara färger. Att ha en bild på en tårta tycker jag blir väldigt fint att ha vid en överraskning. Antingen ett fotografi eller en bild på något personligt som tillhör personen.

 

 

 

Som ni ser på bilderna så har jag plockat ut några bilder på olika tårtor som ser väldigt goda ut. Alla tårtor har tre olika storlekar beroende på hur många bitar man behöver och det kan man välja vid beställningen. Du kan förvänta dig att leveransen går snabbt och enkelt och ligger normalt på en arbetsdag. Annars kan man självklart beställa till ett valfritt datum i förväg. Båda alternativen gäller både vid hemleverans och om man hellre vill hämta upp tårtan hos konditoriet.

 

 

//PUSS