Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Konst i Örebro

Varje sommar byggs det upp ny konst runt omkring i Örebro. Älskar att dom gör det för det blir så himla vackert. Idag efter jobbet gick jag ner mot stan för att köpa lite vin till midsommar. På vägen dit stannade jag till och fotograferade några bilder på konsten som jag då passerade. 

 

 

Här är några nyheter som ligger i svartån vid Örebro Slott.

 

 

Hade inte tid att undersöka vad det är men får ta en närmare titt en annan dag. 

 

 

Haha den här glada saken var faktiskt lite rolig. 

 

 

Kollar man snabbt så ser det ut som någon pekar ett finger framifrån. Alltså fulfingret. Håller ni med mig?

 

 

Här såg jag något vackert med många fina detaljer. 

 

 

Jag måste ta en promenad någon dag genom hela staden för att se mer av deras konst. Allt försvinner efter sommaren så man måste passa på att fotografera innan dess. Men nu fick ni se lite av Örebros konst från detta år och förmodligen kommer det mer framöver.

Nu ska jag strax duscha och sedan packa inför morgondagen. För imorgon efter jobbet åker jag bort. Ifrån stan och långt ut på landet.

Men jag önskar er alla en mysig kväll och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS

 

 

3 comments / Add your comment below

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan