Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Sundbyholms Slott – med härliga upplevelser

– I samarbete med Sundbyholms Slott –

En weekend på slottet

Något som jag alltid har varit fascinerad av så är det slott. En dröm vore att få tillbringa en weekend på något slott med härliga upplevelser. Samtidigt vill jag inte resa alldeles för långt utan det vore perfekt med bara någon timmes bilresa.

 

 

Sundbyholms Slott ser ut att vara något för mig med sin vackra natur runt omkring. Den ligger vid Mälaren i Eskilstuna och erbjuder en underbar miljö året runt. Nu tänker jag speciellt på klinikdagar som sker på mitt jobb en gång om året. Under tidigare år har vi rest bort med övernattning men nu under pandemin så har det inte blivit av. Hoppas att vi får möjlighet att resa bort nästa år på våran klinikdag. För då vore det spännande att få övernatta på Sundbyholms Slott.

För er som kollar på tv-programmet “Bonde söker fru” har sett detta vackra slott flera gånger på tv. Då är det alltid kul att få uppleva en sådan vistelse i verkligheten.

 

 

Om Sundbyholms Slott

Annars så erbjuder Sundbyholms Slott konferenser och kickoffer med helpension. Även roliga företagsfester och romantiska slottsbröllop. Där kan man antingen äta kungligt i deras slottsrestaurang eller ta en härlig festmåltid i någon stämningsfull festlokal. Ja det är aldrig fel med fler alternativ. När vi kommer till helger så kan man då varva ner med deras weekendpaket. Även där kan du välja mellan flera olika alternativ. Som en weekend med vinprovning eller champagneprovning tillsammans med slottets sommelier. Eller en teaterweekend med spännande pjäser. Hotellrummen ligger i olika byggnader i slottets område och där sover man gott i sköna bäddar. Finns även lyxiga sviter som finns i herrgården intill slottet. Dessa sviter har egna bubbelbadkar och är historiskt inredda. I själva slottsbyggnaden finns det endast en festvåning med stiliga festlokaler, en restaurang och en frukostmatsal.

 

 

 

– I samarbete med Sundbyholms Slott –

 

//PUSS

 

5 comments / Add your comment below

  1. Vad mysigt med en slottsweekend och kul med vinprovning! Det är perfekt att antingen semestra i sin egen stad eller i närliggande städer under pandemin. 😁 Jag vill inte heller resa för långt nu, det kan jag gott vänta med efter detta jobbiga sjukdoms år med covid19. Så är det inte alls viktigt att resa utomlands eller för långt bort i landet heller, önskar bara att fler tänkte så istället för att boka utomlands semestrar som om pandemin vore helt borta nu!

  2. Slott + vinprovningar= ALLTID vinnande koncept!! Har fått prova på detta ett par gånger och hoppas att du också få göra det med =D… rekomenderar starkt att du skall tjata er till detta, hihihiiii! Kramen damen<3

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan