Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Drömmen om en resa till Spanien

Förr i tiden reste jag utomlands varje sommar.

Det blev som en tradition så jag har hunnit se olika länder genom åren. Älskar att flyga flygplan och besöka nya platser för det ger mig en kick. Har som sagt besökt flera olika länder men det finns ett land som jag aldrig har besökt. Alltså ett land som jag drömmer om att resa till någon gång i framtiden. Det är Spanien.

Känner folk som har boenden i Spanien och reser dit flera gånger om året. Vilket känns lyxigt och speciellt under vinterhalvåret när man saknar solen och ljusare dagar. När det kommer till mat så älskar jag att testa mat från olika kulturer. Är inte rädd för nya, främmande saker utan är bara nyfiken. Det är också en av anledningarna till att jag älskar att resa.

 

 

Nu under pandemin har jag inte rest någonstans och inte heller under senaste åren innan dess. Tror att det var år 2014 som jag sist reste utomlands? Det är ju en evighet sedan och förstår varför jag nu är så sugen på att resa.

 

 

Mina drömmar

Något som jag drömmer om just nu är att bada i turkosa vatten, ligga på stranden med en drink, äta god mat ute på restauranger och upptäcka nya platser. Vill resa till just Spanien och göra allt det där. Men har ingen aning om vilken stad som känns mest intressant för mig. Det finns som sagt flera stycken att välja på emellan. Då behöver man vägledning och tips. Hos spanienguiden får man både tips och råd inför en resa. Vilket är bra om man behöver mycket inspiration. Genom deras grymma guide kan man läsa om olika boenden i Spanien och hur man flyger dit. Allt detta kan ju vara en djungel och då är det smart att hitta bästa priserna genom en bra guide. Detsamma gäller att läsa andras recensioner och kika på bilder. Då får man en helhet om hur resan blir med både flygresan, boendet och miljön runt omkring.

 

 

Men oj vad jag blir sugen på att resa och besöka andra kulturer.

Hade det inte varit för jobbet så vore det underbart med en resa till Spanien. Vill bo på ett fint hotell med en vacker utsikt från balkongen. Det ska finnas flera pooler och vara nära till stranden. Vill också uppleva deras musik och gå ut på olika dansställen. Förutom allt som jag har nämt så vore det även underbart med en båttur runt Spanien. Ja det finns mycket som jag vill uppleva men just nu får jag bara drömma om det. 

 

//PUSS

 

5 comments / Add your comment below

  1. Drömmer verkligen också att kunna åka utomlands, jag tycker inte det är okej att göra det nu i pandemitider. Men hoppas allt lugnat ner sig till nästa år så man kan åka då 🙂 Ha en fin fredag! KRAM!

  2. Vilka härliga bilder. Har aldrig varit i Spanien men skulle verkligen vilja åka dit. Tyvärr är jag extremt flygrädd så det lär väl aldrig bli av att jag kommer dit tyvärr. Kram <3

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan