Bucket list sommar

  Varje år strax innan sommaren brukar jag skriva en lista på saker som jag vill göra.

Alltså saker som jag vill hinna göra och uppleva under sommaren. Kom på att jag inte har gjort det i år! Har ju bara flytten i huvudet och inte en tanke på något annat. Visst har jag redan hunnit göra några roliga saker och vill hinna med ännu mera. Halva sommaren har redan gått och jag borde ändå hinna med lite till. för min semester får inte bara bestå av en massa slit med flytten. Behöver även återhämtning för det är viktigt för själen.

Nu ska jag berätta lite mer om vad jag vill hinna göra resten av sommaren. 

 

 

 

Det här vill jag göra i sommar:

– Kvällsdopp. Älskar att ta ett kvällsdopp i sjön under varma sommarkvällar. Något som jag redan har gjort några gånger i år. Vet inte hur resten av sommaren kommer att se ut. Men hoppas på att det blir några dopp till innan denna sommar är slut.

– Glass i stora lass. Det är också något som jag redan har hunnit med några gånger med barnen. Men även om vädret är sämre kan några glassar till få slinka ned. Glass ska jag självklart äta mer av och framför allt mjukglass.

– Picknick. Även det har jag och sonen gjort några gånger. Men när jag har flyttat till Örebro vill jag upptäcka nya platser och ha picknick även där. Tycker att det är så mysigt att äta ute i naturen. 

– Ett glas rosévin på en uteservering. Tror inte det blir av i år på grund av Coronan. Men självklart kan man ta med en filt och sitta i någon park. Får se om det blir av beroende på hur fort sommaren går. 

 

 

– Plocka blåbär. Absolut ska jag göra det! När jag väl har flyttat in i nya lägenheten ska jag besöka en stor skog precis i närheten. Har hört rykten om att det ska växa mycket blåbär där. Då ska det bli smoothies, smulpajer och en massa annat gott. Mums!

– Få en härligt solbränna. För några veckor sedan hade jag en solbränna men nu börjar den att försvinna. Om det inte finns tillfälle för någon mer solning denna sommar så har jag brun utan sol som nödlösning.

– Upptäcka nya platser. I Örebro finns det mycket nytt att upptäcka och det är något som jag verkligen ser fram emot.

 

 

Jobbar i några veckor till innan semestern drar igång. Först blir det som sagt flytt och dessa saker från min bucket list vill jag gärna göra utöver det.

 

//PUSS

14 comments / Add your comment below

  1. Håller tummarna att du får till att göra lite av dessa saker under sommaren som är kvar. För som du säger är det väldigt viktigt för själen med återhämtning. Din lista låter så härlig! Kram

  2. Det låter som en bra bucket list för sommaren tycker jag! Hoppas du hinner med allt – även att dricka rosé på restaurang! Det gäller bara att välja rätt ställe på rätt dag så funkar det utan att trängas med massa coronaoförsiktiga galningar 😁 Hoppas du får en riktigt fin fortsättning på kvällen fina du! Kramar 💖

  3. Härlig bucketlist du har. Blåbär plockade jag hemma i vår skog idag. Rose har det blivit på uteservering redan på bröllopsdagen. Tycker att du ska gå oc bjuda dig på ett glas. Blir det stökig och tokigt med Corona tänk gå därifrån och säg ifrån till personalen innan du lämnar är ett tips

  4. Åhh, vilka härliga aktiviteter du har på den listan, 👍🤗👌.. Du smittar av dig kan jag lungt säga, en del av just dina punkter har gjorts men som sagt “sommaren är inte över än” så vi hinner m en hel del till tror och hoppas jag, 🙏.. Önskar dig en fin fredag och trevlig helg, kramiz, 😉..

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan