Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Återhämtning efter en stressig vecka

God kväll denna fredag!

Ni kanske minns när jag visade för er mina vaser till hyacinterna? Det är vaser från Lagerhaus som jag köpte förra året. Knöt fast torkade apelsinskal på vardera vas för att piffa upp dom en aning. Det är så roligt att dessa små detaljer kan göra så mycket. Nu har mina hyacinter börjat att blomma.

 

 

I år köpte jag en vit och en rosa. Förra året blev det två vita och därför ville jag ha två olika färger detta år. 

 

 

Alltså julpynt är så himla mysigt och ser fram att sätta upp granen nästa helg. Vill göra det tillsammans med barnen för vi hann inte med det under helgen som var. Men nästa helg ska bestå av bara en massa julmys inför jul. 

 

 

Dags för återhämtning

Den här helgen ska bestå av återhämtning. För jag är totalt sliten efter denna arbetsvecka för det har varit så mycket på jobbet. Trodde att jag kunde hantera stressen bättre men ack så fel jag hade. Min stressfaktor har varit riktigt hög och kollegorna har till och med sagt till mig att andas ut. Blir så besviken på mig själv när jag tappar kontrollen och blir helt personlighetsförändrad. Det handlar inte bara om en stressig dag utan flera på raken som utbrast allt. Ni som inte vet så har jag problem med negativ stress sedan långt tillbaka i livet. Har på grund av det gått in i väggen två gånger. Senast för drygt två år sedan. Därför är jag än idag extra känslig mot stress.

Men det var inte meningen att jag skulle gå in på djupet utan ville bara förklara om varför jag är så sliten. Nu är det fredag kväll och det ska bli skönt med mycket vila och återhämtning. Önskar er alla en mysig fredag kväll och vi ses senare mina finaste! 

 

//PUSS

12 comments / Add your comment below

  1. Vad fint det blev! Roligt med ett så väldekorerat hem i adventstid.

    Hoppas att helgen ger dig den återhämtning du behöver och att nästa vecka blir mindre stressig för dig. Ta vara på dig, du är värdefull. <3

    Svar: Tack så mycket för dina varma och uppmuntrande ord, de uppskattas. Jag mår fortsatt bra efter läkarbesöket.

    Kram

  2. Jag hoppas att du hinner dra i handbromsen, var lite snäll mot dig själv <3 förstår att det är svårt, för jag har själv gått in i väggen en gång och var då sjuk på heltid i 180 dagar. Jag gör aldrig om det!

  3. Fint och juligt du gjort! 🙂 Skönt med en helg med återhämtning, njut nu av det och hoppas du slipper all stress 🙂 Ha en mysig och lugn lördag! KRAM!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan