Inredning, Inspiration, Personlig, Tips, Vardag

Lagerhaus – haul

Vårnyheter hos Lagerhaus

 

I lördags när jag besökte butiken Normal så blev det även en sväng till Lagerhaus. Dels för att jag ville kika närmare på några blomkrukor och även kika på deras senaste vårnyheter. Fotograferade då några bilder i butiken på mina favoriter för att visa er här på bloggen. Det blev dock inte lika många bilder som jag tidigare visade er från butiken Normal. Men här kommer det några stycken.

 

 

Blev dock besviken på blomkrukorna för dom var mycket mindre än förväntat. Ja ni ser dom svarta som finns i två olika storlekar. Annars så var vasen med ränderna väldigt fin men behöver ingen ny vas just nu.

 

 

Det finns mängder av fina ljuslyktor i olika färger och mönster.

 

 

Jag personligen är inte så mycket för pastellfärger i hemmet men annars är det väldigt fint. Kanske ångrar jag mig när våren är här på riktigt men det får jag ta då.

 

 

Boken “Boosta dig själv” blev jag väldigt nyfiken på och ångrar att jag inte bläddrade i den. Får göra det nästa gång jag besöker Lagerhaus.

 

 

Ännu mera ljuslyktor och gillar dessa som är lite större.

 

 

Denna piedestal har jag tidigare sett på TikTok. Det var en som tipsade om att ha den på köksbänken med kryddor, oljor och andra kökssaker på. Något som blev väldigt fint.

 

 

Här är ännu mer vaser. Är det bara jag som tycker att Lagerhaus priser har ökat enormt genom åren? Minns när Lagerhaus öppnades första gången under 90-talet. Då fanns det många 10-kronors saker och allt fanns i olika färgteman. Något som var mycket bättre på den tiden.

 

 

Men några köp blev det ändå. Det blev två bordtabletter från reahörnan som jag ska ha på balkongen till våren. En förvaringskorg och två små ljusstakar.

 

 

Dessa ljusstakar kostade 49 kronor styck och det var iallafall ett bra pris.

 

 

//PUSS