Inredning, Inspiration, Tips

Budgetalternativ från Dollarstore

För ett tag sedan var jag inne på Dollarstore och då visade jag er mina nya köp. Det var bland annat tre glasburkar och tre batteridrivna blockljus. Min tanke var inte att förvara pasta eller ris i dessa burkar utan hade helt andra planer. Något som ni säkert redan anar.

 

 

Japp det fick bli tre stycken ljuslyktor. Ni som hänger mycket på TikTok har säkert sett folk lägga ut tips från Ikea. Men det här blev mycket billigare då Ikeas cylindrar i 3-pack kostar 199 kronor medan dessa tre kostade 120 kronor tillsammans.

 

 

Varför betala pengar i onödan när det finns billigare alternativ.

 

 

Jag som älskar inredning tycker att det är så roligt att hitta inspiration både via TikTok och Instagram.

 

 

Har även ett ytterligare tips till som jag ska visa er i ett annat inlägg.

 

 

Jaha idag är det alla hjärtans dag och det blir inget firande för mig även detta år. Har ju varit singel i så många år och minns inte senast jag firade alla hjärtans dag.

 

Men istället skickar jag en massa kärlek till er och önskar er en fortsatt mysig kväll!

 

 

//PUSS