Inspiration, Personlig, Skönhet, Tips

Normal – Haul

Det var längesedan jag hade en haul från Normal. Förra veckan blev det ett besök inne på Normal eftersom jag hade fått en gåva via deras app. Självklart fick även några andra saker följa med mig hem och nu ska jag visa er mina köp.

 

 

Handmasken var gåvan och den ska jag prova på i vinter när hyn blir sämre. Köpte två stycken ögonmasker som jag ser fram emot att testa på. Dessa kostade 22 kronor styck.

 

 

Passade på att köpa en till ögonbrynspenna när jag ändå var där. Gillar den väldigt mycket och den kostar bara 37 kronor. Hade sett ett tips på TikTok om ett puder som heter Honolulu som kostar 49 kronor. Behövde en ny fixerings spray till ansiktet och blev nyfiken på denna nyhet som ska matta ner huden.

 

 

Kolla in vad gulligt pudret är som innehåller en liten borste och formulan har en formad blomma.

 

 

Har aldrig testat på kryddorna hos Normal och köpte en påse barbecue för 14 kronor. Kommer att ha kryddan på pommes och på popcorn. Ska testa på det i helgen och återkommer om det det var gott.

 

 

Hittade även något annat spännande! Det är sugrör som innehåller pärlor med olika smaker och jag valde choklad och jordgubbe. Häll upp ett glas mjölk och drick mjölken genom sugröret och då ska mjölken smaka choklad eller jordgubbe. Ska testa det med sonen första gången nu i helgen.

 

 

Köpte också ett nagellack i en glad Barbie rosa färg. Det behövdes bara två lager och lacket torkade snabbt.

 

 

Det var allt från mina senaste köp hos Normal och hoppas att ni gillade något?

 

 

//PUSS