Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Homestyling i köket

Alltså tänk att jag har bott i min lägenhet i fyra år!

Galet vad tiden går fort. Ni som följde min blogg på den tiden kanske minns hur jag gjorde om köket? Med hjälp av dekorplast på bänkskivorna och nya handtag så blev det en skillnad. Här får ni iallafall se en före- och efter-bild på mitt nuvarande kök.

 

Ljuset blev konstigt på sista bilden och därför ser skåpluckorna mörkare ut.

 

Eftersom jag snart flyttar har handtagen redan bytts ut mot dom originala som tillhör lägenheten. Gillar verkligen inte träfärgade handtag men vill få med mina i koppar till min nya lägenhet. För där är handtagen också träfärgade.

Såhär ser det ut i mitt kök just nu och fy vad fult det är. 

 

 

Ännu fulare kök

Tyvärr är köket i nya lägenheten mycket fulare än min nuvarande. Köket är trångt och väldigt gammalt med lite utrymme. Men ska självklart piffa upp den på bästa sätt. Ska först fotografera förebilder och sedan bara köra på. Något som jag ser fram emot.

 

  

 

Att fräscha upp i hemmet behöver inte kosta en förmögenhet och är man kreativ kan man komma långt. Nu är det inte många veckor kvar tills jag får utnyttja och utmana min kreativitet.

I nästa blogginlägg kommer ni att få läsa om psykisk ohälsa och hur jag hanterar det. Ha det så bra tills dess och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS

21 comments / Add your comment below

  1. minns när du stylade om detta:) ja allt behöver inte kosta en förmögenhet enkla medel kan bli en stor o bra förändring, kramar

  2. Har man gåvan att inreda sitt hem själv så kan det bli mycket billigare. Tänk vad små detaljer gör mycket. Så spännande att få se hur du kommer förändra ditt nya hem.
    Kram

  3. Jag kommer ihåg när du stylade köket och jag förstår att du tar med dina fina handtag till den nya lägenheten 😊
    Hoppas du får en riktigt fin lördagskväll! Kramar 💖

  4. Du kanske få lov att måla om och få vissa nyrenoverat, bruka stå sånt på kontrakten!??!! Den lilla tid jag bodde i hyretsgäst så var lägenheten så sunkig/gammal att vissa saker var tvungen att renoveras av hyrsvärden =)… bra att titta på de “små” texterna *S* Ha en TREVLIG DAG och vecka!

  5. Wow vad man kan komma långt med kreativitet, lite dekorplast och nya handtag! Du har helt rätt i det du skriver om att saker och ting inte behöver kosta en förmögenhet 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan