Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Mitt kök – Då och nu

Förra veckan visade jag bilder från min gamla lägenhet och hur det ser ut i min nuvarande. Ni hittar inlägget genom att klicka här <—. Då var det ifrån vardagsrummet och den här gången blir det från köket.

Köket från min gamla lägenhet.

Före och efter bilder från mitt kök - Netti Starby

Köket i min gamla lägenhet var väldigt stor. När jag flyttade in där var det bruna bänkskivor och bruna handtag på skåpluckorna. Valde då att sätta fast svart dekorplast på bänkskivorna och bytte ut handtagen till nya i koppar.

 

Hade inga gardiner i köket för det såg mycket finare ut utan det. Jag gillade köket väldigt mycket förutom det fula golvet. 

Köket från min nuvarande lägenhet.

Mitt nya kök är väldigt litet men samtidigt charmigt. Även här fick det bli dekorplast på bänkskivorna i svart marmor. Som ni ser så byttes även handtagen ut på skåpluckorna. Ska snart beställa en fläkt till spisen och då kommer den fula luckan att döljas. 

 

Kryddlådorna tog jag bort och satte i svart papper innanför och några prylar. 

I min nuvarande lägenhet blev det finare med gardiner och valde vita som släpper in ljus.

 

Golven är mycket fräschare än i förra lägenheten och båda köken har sina för- och nackdelar.

 

 

Egentligen behöver jag inte ha ett stort kök och har nu vant mig med ett mindre. Nästa gång funderar jag på att visa badrummet från förr och idag. 

 

//PUSS

8 comments / Add your comment below

  1. Verkligen så fint kök!
    Mitt är så tråkigt med bruna luckor och skåp.
    Dessutom valde jag en för mörk färg i köket på tapeten. Haha! Vill knappt va där inne.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan