Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Mina favoriter under sommaren

Mina favoriter som jag gärna äter under sommaren.

Det är sallad och glassen Twister. Sallader kan man kombinera på många olika sätt och därför tröttnar jag aldrig på det. Kan äta det både till lunch och middag samma dag flera dagar i sträck. Antingen köper jag sallad från en salladsbar eller så gör jag en egen hemma. 

 

 

Älskar tonfisk, lax, kyckling och räkor blandat med salladstillbehör, avokado och gärna makaroner. Kikärtor är också något som ska finnas i min sallad. Måste även testa på att ha i vattenmelon och fetaost någon gång. På fredag ska det bli minst 30 grader varmt och då kanske jag ska testa på det.

Vad äter ni allra helst under varma dagar?

 

//PUSS

9 comments / Add your comment below

  1. Att äta sallad i sommarsolen är härligt! Hoppas att du ges många tillfällen till detta framöver.

    (Sent) Svar: Tack för att du tog dig tid att kommentera mitt inlägg. Jag uppskattade besöket på Turinge Ost & Vin.

    Kram

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan