Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Mitt vardagsrum – Då och nu

Snart har jag bott i min nuvarande lägenhet i ett år.

Flyttade som sagt inte bara till en ny lägenhet utan flyttade från Askersund till Örebro. Ni som inte vet varför kan läsa min förklaring i det här <— inlägget. Men det jag vill komma fram med är om hur min inrednings smak har utvecklat sig. Jag älskar inredning och tror att mycket handlar om ens inre mående. När jag bodde i Askersund så trivdes jag inte alls. Fick för mig att testa på nya saker inom inredning och min klädstil.

Såhär såg det ut i min gamla lägenhet i vardagsrummet.

Färgerna gick i rosa, vita och gråa färger. Minns att jag ångrade tavelhyllan men lät den vara kvar för att slippa borra nya hål. Gillade tavlor med temat fashion och detaljer i mässing.

Mitt vardagsrum idag.

 

Idag har jag färger i beige, grått och vitt. Överkastet byttes ut mot en enfärgad och skippade tavelhyllan. Har istället tre stycken svarta ramar med abstrakta motiv. Tycker att det är så snyggt att bryta av vita väggar med svarta detaljer. 

 

 

Nu till hur det såg ut vid tv-bänken.

I min gamla lägenhet hade jag satt upp en hylla ovanför tv-bänken. Det var också något som jag ångrade i efterhand för det var verkligen inte snyggt. Kunde liksom aldrig bestämma mig för om vad som skulle stå på hyllan. 

 

Netti Starby - Sida 28 av 365 - En lifestyle blogg med inriktning mode, inredning och skönhet.

 

Såhär ser det ut idag.

Köpte två stycken långa bokhyllor från Jysk som står på vardera sida av tv:n. Ville ha en pryl i varje hylla som går i vita, beiga och bruna nyanser så att allt smälter ihop. Mellan bokhyllorna hängde jag upp två stycken tavlor i svarta ramar. Det här blev alltså mycket snyggare än vad det var i gamla lägenheten. 

 

Personlig Archives - Netti Starby

 

Alltså jag tycker själv personligen att jag har fått en mycket bättre smak för inredning. Helt ärligt! Innan var det typ katastrof och hur tänkte jag? Men mådde som sagt inte bra på den tiden och idag känner jag mig mer stabil. Kan inte säga att allt är hundra procent bra men tar bättre beslut nu än förr. Nästa gång ska jag visa jämförelser från mitt dåvarande kök och hur det ser ut idag.

Hoppas att ni tycker om dessa inlägg?

 

//PUSS

11 comments / Add your comment below

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan