Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Motverka frissigt hår

” Inlägget innehåller annonslänkar “

Har behov av hårprodukter mot frissigt hår.

Jag har inte testat så många produkter från Ida Warg. Faktiskt bara en produkt och det var en brun utan sol som jag var väldigt nöjd över. Den här gången utmanade jag mig med en ny hårprodukt som är ett serum för håret. 

 

 

Serumet ska reda ut håret, motverka frissighet och skydda skadad fjällskikt. Innehållet av avokadoolja och argan ska tillföra mjukhet och glans i håret. Älskar att alla hennes produkter är veganska. 

 

 

Har läst många positiva recensioner om denna produkt av nöjda kunder. Därför vill även jag testa på den. 

 

 

Man ska spraya serumet på torrt eller handdukstorkat hår. Vill du läsa mer om serumet från Ida Warg så hittar du produkten genom att klicka här eller här <—

//PUSS

9 comments / Add your comment below

  1. Jag har testat ett schampoo och balsam från Ida Warg. Var tyvärr inte jätteimponerad. Hoppas din hårprodukt fungerar på ditt hår. Kram

  2. Mmm, såg ett balsam i dusch av det märket, sök bra.. Men tänkte eg kommentera lgh, vad fint du har, snyggt, stilrent och inbjudande.. Bra där, 👍🏻.. Planer för helgen då? Just ja, måste ju fråga om du svarade på sista mailet? Skall gå igenom igen och kolla, kan ju vara så att jag raderat av misstag, 🤷🏼‍♂️..

    Hoppas v vart bra och att du får den helg du förtjänar, kramis

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan