Inspiration, Personlig, Skönhet, Tips

Nya – Nivea Q10 Power Expert Wrinkle Filler Serum

- I samarbete med Nivea -

 

Nivea Q10 Power Expert Wrinkle Filler Serum

 

Har fått äran att testa på något nytt från Nivea och det har varit en stor ära. Det är nya Nivea Q10 Power Expert Wrinkle Filler Serum som är ett ansiktsserum. Så nu ska jag berätta lite mer om denna nya produkt.

 

 

Om produkten

 

Denna serum stimulerar kollagenproduktionen och bekämpar envisa rynkor både inifrån och utifrån. På bara fem minuter fyller serumet ut fina linjer och rynkor. Rynkorna minskas på bara två veckor i pannan, runt läppar och vid ögonen. Vid användning ska man applicera där man har fina linjer och rynkor som på pannan, runt ögonen, näsa och mun. En återfuktande ansiktsserum som reducerar djupa rynkor och gör huden mjuk och fast.

Detta Nivea serum är testad på människor under översyn av hudläkare och passar alla hudtyper. HÄR kan du läsa mer om serumet!

 

 

Mina ärliga recensioner

 

Har nu använt denna ansiktsserum från Nivea i några veckor så nu är jag redo att skriva mina ärliga recensioner. Jag personligen gillar inte feta ansiktskrämer eftersom min hy redan är fet. Detta Serum är inte fet och sjunker snabbt in i huden. Samtidigt får min hy mycket fukt och ger en fräsch känsla. Nu har jag varit lite slarvig med att använda den exakt varje dag som man egentligen ska göra. Därför är det ingen skillnad på mina fina linjer och rynkor.

Men jag skulle tänka mig att köpa den och bli bättre på att använda den varje dag.

 

– I samarbete med Nivea –

 

Så därför gillar jag detta ansiktsserum från Nivea och kan varmt rekommendera den.

 

 

//PUSS