Personlig, Vardag

Återhämtning efter en stressig arbetsvecka

Idag efter jobbet blev det ett besök inne på Hemköp.

 

Har haft en riktig stressig och intensiv vecka på jobbet och ska bara ta det lugnt hela helgen. Ska inte laga någon mat utan det får bli så enkelt som möjligt. Ska iallafall städa lite grann imorgon men inget som ska ta hela dagen. Annars får det bli längre promenader i skogen för det ger ett inre lugn.

 

 

Köpte hem bland annat linssnacks och chips som jag aldrig tidigare har testat på.

 

 

En gurka för 10 kronor! Haha förr var det priset helt normalt men nu tycker man att det är ett fynd.

 

 

Jag minns inte senast jag åt pyttipanna och har länge varit så sugen på det. Därför köpte jag hem en påse med pyttipanna från Felix som är den godaste. Stekt ägg till det är ett måste och hittade ett 6-pack för 20 kronor. Köpte även pasta för bra pris och andra saker som jag ska äta under helgen.

Ikväll ska jag mestadels ligga på soffan och kolla på serier. Behöver verkligen en ordentlig återhämtning och sådant är väldigt viktigt.

 

Önskar er alla en mysig fredagkväll och vi ses senare mina finaste!

 

 

//PUSS