Inspiration, Personlig, Skönhet, Tips

Lipgloss och läppbalm

” Inlägget innehåller annonslänkar “

 

Har två favoriter till mina läppar och det är en lipgloss från Maybelline New York och en läppbalm från MAC Cosmetics. Därför vill jag dela med mig av dom och har lämnat länkar direkt till färgerna som jag använder just nu.

 

 

 

Jag har hela vintern varit besatt av Carmex men nu vill jag variera med olika typer av läppglans. Har nu två favoriter i naturliga färger som ger mycket fukt och ska berätta lite mer om dom.

 

Vi börjar med Lifter Gloss från Maybelline New York. Det är en fuktgivande lipgloss som gör läpparna mjuka och ger ett fylligare utseende. Innehåller hyaluronsyra som fångar och håller fukten fast. Ger mycket glans och är riktigt glossigt. Finns i många härliga färger och jag har färgen Ice 002.

 

Ni hittar denna Lifter Gloss här <—

 

 

Sedan har jag ett glossigt läppbalm från MAC Cosmetics. Som återfuktar, slätar ut, lugnar och vårdar läpparna av den näringsrika blandningen som består av mango – och jojobaolja och sheasmör. Läpparna sveps in i en fyllig färg samtidigt som läpparna får fukt och blir mjukare. Även den här finns i flera olika färger och jag har färgen Sweet trea.

 

Ni hittar denna Lip Balm här <—

 

 

 

Kan rekommendera dessa godingar varmt och använder dom regelbundet. Skulle även vilja ha dom i någon rödare färg som man kan variera med. Annars föredrar jag naturligt och det är något som jag aldrig tröttnar på.

 

 

//PUSS