Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Apparna som sticker ut

Mina appar som jag gillar mest.

Jag är en periodare när det gäller appar och använder väldigt många. Nu under en längre tid så har jag tre stycken som sticker ut lite extra. Här presenterar jag mina tre favoriter!

Först ut är Solitaire.

 

 

Alltså jag kan verkligen inte sluta att spela! Gör det så fort jag får chansen och till och med när jag sitter på toaletten. Det finns många appar med samma spel men i den här hamnar man i nya högre nivåer hela tiden. Något som gör mig ännu mera taggad på att spela. Samtidigt är det även avkopplande och ger lite hjärngympa på köpet. 

Nästa app är Stepler.

 

Den här appen får mig att vilja promenera ännu mera. Något som är syftet med appen eftersom det registreras poäng under hela dagens steg.

” Tillägger att det här är inget samarbete utan vill bara lyfta syftet med appen. Som uppmuntrar dig att promenera mera och vilket är väldigt bra för din hälsa “. 

Såhär går det till

Om du registrerar dig via min länk <— så får både du och jag 10 extra poäng. Sedan får du även flera poäng som appen erbjuder. Varje dag får man en daglig belöning som ger 3 poäng. Vid varje steg som uppnår 1000 steg ger det dig 1 poäng. Kommer du upp till 5000 steg får du 2 extra poäng. Vid 10 000 får du 3 extra poäng, 15 000 ger dig 5 extra poäng och 20 000 steg ger dig 10 extra poäng under samma dag. Nästa dag börjar allt från början förutom poängen som bara växer. 

I appen hittar du alla erbjudanden som matchar dina poäng. Du kan exempel få 100 kr rabatt hos Lyko.se, 30% rabatt hos Bubbleroom.se, 50 dagar gratis hos Nextory, få en gratis mobiltelefon eller en gratis robotdammsugare och mycket mer. Alla erbjudanden hittar du i appen som du kan välja efter dina poäng. Hittar du något som du verkligen vill ha men tyvärr kräver väldigt många poäng. Då är det perfekt att maxa på hälsan med flera promenader som ger dig i slutändan en bra belöning.

Klicka här <— på länken så kommer du direkt till appen som ger dig 10 extra poäng vid registrering.

Nästa app är UR Play.

 

Jag underhåller mig varje kväll genom att kolla på program via denna app. Minns ni den populära serien Skam från år 2015-2017? Upptäckte att den finns i flera versioner från olika länder. Just nu är jag såld på den spanska versionen som faktiskt är bättre än den Norska. Det trodde jag aldrig men har blivit helt såld på denna serie. Ordet “Si” ekar i mitt huvud dagligen.

Jag ska inte gå in djupare på denna serie just nu men kan göra det i ett annat inlägg.

Ja nu har jag presenterat mina tre appar för er som jag använder mest just nu!

 

//PUSS

 

12 comments / Add your comment below

  1. Kul med appar. Jag använder inte så mycket appar dock. När jag spelar går jag in på nätet. Patiens är kul, det spelar jag ofta och yatzy 🙂 Ha en fin torsdag kram <3

    1. Haha nä inlägget skrevs kvällen innan men har skrivit om Stepler tidigare och kopierade bara den texten. Den där meningen som du upptäckte glömde jag att ta bort men nu har jag gjort det. Tack för upplysningen. Kramis <3

  2. Läste rubriken lite snabbt och tyckte att det stod aporna som sticker ut. Trodde kanske att det var några apor på rymmen eller nåt sånt 🙂

  3. Jag har stepler, nouw, Instagram som favvo appar 😀 Men nu när man inte rör sig så mycket med tanke på vädret så blir de sällan promenader hahah

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan