Inspiration, Personlig, Tips

Pink stuff – bubblande rosa skum

För något år sedan laddade jag upp med flera stycken städprodukter från märket Pink stuff. Hade då aldrig testat på det men blev nyfiken efter alla positiva recensioner. Än idag är jag fast och använder mycket av det än idag. Men har totalt missat en sak som jag ska testa på väldigt snart.

 

 

Jag har upptäckt toalettrengöring i pulverform som ska bubbla i toaletten. Något som jag nu har testat på men först ska jag berätta lite mer om produkten.

 

 

The Pink Stuff Miracle Foaming Toilet Cleaner

 

Att rengöra toaletten med magisk rosa skum är något som jag faktiskt såg fram emot. Har flera rengöringsprodukter från märket Pink Stuff men hade inte provat på denna skumformula.

Förpackningen innehåller tre stycken påsar med självaktiverande toalettrengöring i pulverform. Man häller i påsens innehåll direkt ner i toalettstolens vatten och då bubblar det rosa skummet och stiger uppåt. Då ska man låta det verka i tio minuter innan man borstar skummet och avslutar med att spola. Det bubblade skummet ska avlägsna tuffa fläckar, kalkavlagringar och dålig lukt. Istället lämnar en fräsch och fruktig doft.

 

Här får ni se en bild på när skummet har bubblat upp i toaletten.

 

 

Kände mig nästan som barn på nytt för det var riktigt roligt att se hur skummet utvecklar sig.

 

 

Har också hittat en uppfräschande spray till toaletten som inte är från samma märke.

 

 

//PUSS