Personlig, Vardag

Tjuvar och borttappade saker

Vad härligt det är att ha en extra ledig dag som jag då hade igår. Då känns helgen mycket längre och man hinner göra mer saker. Igår tog vi oss en promenad till restaurangen Asian T4 för att äta lunchbuffé och det var riktigt gott. Det var första gången för oss och inte heller den sista. Men det hände en sak innan vi kom fram.

 

 

Det som hände

 

Jo när vi var framme upptäckte sonen att hans mobilfodral inte låg kvar i fickan. Han hade fodralet löst i fickan med bankkort och busskort i den. Då var det bara att promenera tillbaka samma väg som vi gick för att leta efter den. Halvvägs hemåt hittade han den och den låg på ett udda ställe. Förmodligen hade någon ängel hittat den och lagt den där så att ingen annan skulle ta den. Korten låg kvar och vilken tur han hade.

 

 

Men tjuvar finns det gott om!

 

Inne på restaurangen hängde vi av oss jackorna på stolarna vid ett bord och jag ställde även min väska där. Sedan tog vi tallrikarna och gick till buffén för att hämta mat. Då kom en snäll personal fram och frågade om det var min väska som låg vid vårt bord. Han berättade att för en kort stund sedan sprang någon iväg med en annan gästs handväska som även kom undan. Jag tackade för varningen och hämtade då min väska. Så obehagligt att det kan finnas tjuvar precis var som helst.

 

 

Efter lunchen var vi proppmätta och orkade inte någon efterrätt. Promenerade vidare och besökte några butiker innan vi begav oss hemåt. Då var vi så trötta och tog det lugnt framför tv:n.

 

 

Idag har jag flängt runt en hel del men nu är jag äntligen hemma. Har lite pyssel att göra men tog en liten paus för att skriva ett blogginlägg. Blev ju inget igår då vi var så trötta. Men nu ska jag fortsätta med det jag har att göra innan kvällens sista deltävling i Melodifestivalen börjar.

 

Ha en fortsatt härlig lördag och vi ses senare mina finaste!

 

 

// PUSS