Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Min lilla YouTube stjärna

Härligt vårväder men nu har det blivit mer mulet.

Men vad gör det? Vädret är aldrig på topp alla dagar under året och därför uppskattar man soliga dagar ännu mera. Därför är det ingen idé att gnälla så länge inget påverkar ens hälsa. I helgen ställdes klockorna fram en timme och det känns. Eftersom det har varit extra jobbigt att vakna på morgonen. Men om några veckor har förhoppningsvis kroppen vant sig. Känner ni av något?

 

 

Här är en bild som jag la upp på min Instagram i lördags. Där heter jag @netti108 och ni hittar mitt konto här <—. Vill gärna följa fler konton så lägg till mig där så följer jag er tillbaka. 

 

 

I fredags efter jobbet startade vi helgen med kvällsfika. Var så sjukt trött och somnade i soffan runt klockan 22. Sonen tyckte att jag var tråkig så jag försökte att vara vaken tills det blev läggdags.

 

 

Men i lördags var jag piggare och då tog vi en promenad och handlade på hemvägen. Sedan hade jag tvättstugan, vi tog åter igen en fika och sedan lagade jag mat. Kvällen avslutades med två filmer på raken och jag var vaken. 

 

 

Sonens YouTube kanal

Sonen har sedan några månader tillbaka haft en YouTube kanal. I början filmade han mest när han spelade tv-spel men nu filmar han en hel del annat också. Som påhittade sketcher med sina kompisar, vad han gör just för stunden eller testar på äckliga saker. Under helgen har han skapat äckliga drycker som han smakar på och visar vad han har i. Hans kanal heter: Gubb Dennis och ni hittar kanalen här <— om ni vill se hans videos.

Han har inte bett mig att skriva om hans kanal utan det gör jag för min egna vilja. Jag vet att han skulle bli glad att få fler prenumeranter på sin kanal samt fler tummen upp på videorna. Därför kunde jag inte låta bli att lyfta hans kanal här på bloggen. Han är ändå min lilla stjärna och hans största fan. 

 

 

Det var en liten resumé från min helg. Önskar er alla en härlig start på denna nya vecka och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS

9 comments / Add your comment below

  1. Vad kul att han skaffat en youtubekanal! Ska kika in den!
    Jag började följa dig på Instagram. Heter thereselinneab där. Så himla fina bilder du tar! Älskar dina inredningsbilder! Önskar jag kunde inreda så. 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan