Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Filmtips – med spänning

Tre filmer med spänning

Nu är det äntligen fredag och då passar det bra med lite filmtips. Har nyligen sett tre stycken filmer som jag tycker är väldigt bra. Det är en skräckfilm och två thrillers.

Vi börjar med skräckfilmen: 21 days.

 

Filmen är från år 2014 och finns på: Prime Video.

Den handlar om tre unga filmare som utmanar sig med något som ingen annan har lyckats med. Det är att överleva 21 dagar i ett omtalat spökhus där det förekommer övernaturliga fenomen. Genom att isolera sig vill dom hitta sanningen med att rigga upp huset med kameror.

Det är en väldigt läskig film men rekommenderar den starkt till er som är modiga.

 

Andra filmen är thrillern: Kvinnan i fönstret.

 

Filmen är från år 2021 och finns på Netflix.

Den handlar om en kvinna som lider av torgskräck och lämnar aldrig lägenheten. Istället är hon hemma hela dagarna och dricker vin, spionerar på sina grannar och kollar på gamla filmer. En dag flyttar en ny familj på andra sidan gatan och då börjar det hända grejer.

Filmen är väldigt psykologisk och det händer mycket som man inte kan förvänta sig. En spännande film som även rekommenderas. 

 

Tredje filmen är thrillern: Only Mine. 

 

Filmen är från år 2019 och finns på Netflix.

En småstadstjej blir uppvaktad av en charmig polis. Dom går på dejt men sedan visar det sig att han är en stalker på ett obehagligt sätt. Då gör hon allt för att undkomma honom.

Den här är en spännande film med mycket spänning. Jag älskar girlpower och självklart rekommenderar jag även denna film.

 

Ikväll blir det film igen men den här gången får det bli någon komedi. Får se vad barnen vill se. Hittar jag något sevärt så kommer jag självklart att tipsa er under nästa vecka.

Önskar er alla en mysig fredag kväll och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS

 

 

4 comments / Add your comment below

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan