Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Vårstädning på balkongen

I helgen som var så vårstädade jag på balkongen.

Vet att många kommer att göra det nu i helgen i samband med att klockorna ställs fram en timme. Men jag kunde inte låta bli att tjuvstarta för vädret var så underbart. Jag dammsög heltäckningsmattan, putsade alla fönster och gjorde några förändringar.

 

 

Ni som läste fredagens inlägg har sett hur det såg ut innan. Länken till inlägget hittar ni annars genom att klicka här <— Hade då detaljer i senapsgula färger men nu blev det mer neutralt. 

 

 

Ena väggen på balkongen är så himla ful med skador från tidigare ägare. Därför vill jag dekorera väggen med flera saker så att man inte tänker på den fula väggen. 

 

 

Repet och borrbiten

Jag har även visat er ett rep och en borrbit som skulle bli användning till inredningsprojekt. Har en planka som jag skulle borra hål i och sedan knyta rep genom hålen. På det sättet behöver jag inte borra i väggen utan istället hänga upp hyllan på en hängare. Istället hittade jag en korg som jag inte använder till något. Som ni ser så knöt jag rep på den som fick förvandlas till en hylla. Även odlingsfickorna fick hängas upp med hjälp av rep. I dom förvarar jag fuskblommor och soduko. 

 

 

Den fula tvätthängaren fick bli en inredningsdetalj med rep som jag då lindade runt den. Fast det här kanske förknippas med en kuk? Beroende på vad man får för första tanke. 

 

 

Förutom väggen så tog jag bort ena bordet och ersatte den med en lägre framför myshörnan. Skapade bordet med saker som jag redan hade. På den höga som är kvar ställde jag en fejk växt och två skålar som föreställer snäckor. 

 

 

När det blir mörkt så tänder jag upp lamporna. Det ger en härlig myskänsla och här kan jag sitta och njuta i mitt extra rum.

 

 

Jag kan sitta i myshörnan och ställa upp datorn på bänken mittemot med en film. Äta popcorn och svepa in mig i en filt. 

 

 

Ja här ser ni en till bild på myshörnan mittemot bänken.

 

 

//PUSS

6 comments / Add your comment below

  1. så mysigt du gjort
    ja brukar ofta ha en lykta hängande på klädhängaren . både med riktiga ljus och många solcell belysning så himla mysigt

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan