Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Makeover – Tankar för balkongen

Balkongen behöver en makeover

Ni som följer min blogg kanske redan vet om att jag har en inglasad balkong. Det innebär att jag kan ha kvar möblerna på balkongen året runt. Något som jag gillar för det blir då som ett extra rum. Därför vill jag ha det extra trivsamt på min balkong.

Förra året under våren och sommaren såg det ut såhär:

 

Körde då på neutrala färger och hade det väldigt stilrent. Till hösten bytte jag ut kuddfodralen, bordstabletterna och la till en pläd i senapsgula färger. Då blev det mer färger och det kändes trivsamt.

Nu ser det fortfarande ut såhär:

 

 

Mina tankar

Men nu är jag så sugen på att göra en förändring i helgen. Vill få det vårfint och samtidigt ändra om med möblerna. Vet inte exakt hur men ska fundera ut något kreativt. Ska inte heller köpa något nytt utan använda det jag redan har. Funderar på att ta bort ena bordet och skapa en lägre på något sätt. Det skulle passa bättre till myshörnan i ena hörnet. Vill även fortsätta med färger men det senapsgula får bytas ut mot andra färger. Kanske färger i pastell?

 

Personlig Archives - Sida 5 av 102 - Netti Starby

 

Inspiration från grannars balkonger

Brukar ofta kolla in grannarnas balkonger då alla ser likadana ut. Något som ger en hel del inspiration. Har då sett att många har hyllor på väggarna men har ingen aning om hur dom sitter fast med? Det går inte att borra och har ni några tips så dela gärna med er i kommentarsfältet. Jag blir tacksam över alla tips jag kan få.

Önskar er alla en mysig fredag kväll och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS

11 comments / Add your comment below

 1. Guuuud så fint, och lyxigt! Vi har inte inglasad, så varje år måste man släpa runt och blött och skit… men jag längtar ut nu! Spela roll om man måste släpa 🙂

 2. Kul att fixa ute på balkongen! Längtar tills man kan ta fram alla utemöbler här hemma på altanen, har tagit fram lite för att ha och sitta i när solen visar sig men nu längtar man ju tills man kan ta fram allt och även plantera och fixa 🙂 Hoppas du har en fin lördag, KRAM! 🙂

 3. Så kul att fixa med balkongen nu, är det betongvägg? ja men pastell tycker jag du ska köra på så härligt, massa växter o belysning, så mysigt kram

 4. Ja någon ljus fin färg, tycker pastellfärg låter bra 😊
  Mysigt att fixa till balkongen. Du kommer säkert få den att bli jättefin 😍 Eftersom den varit så fin innan också!

 5. Jag gillar hur du har inrett balkongen! Hoppas att du blir nöjd också med årets inredning. Att sitta på balkongen är något särskilt – så mysigt. 🙂

  Svar: Tack för att du tog dig tiden att lämna en kommentar.

  Kram

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan