Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Höstfint på balkongen

I helgen gjorde jag det höstfint på balkongen.

Den enda fördelen med att ha en inglasad balkong är att jag inte behöver täcka för mina balkongmöbler inför vintern. Istället kan balkongen användas som ett extra rum året runt. Vilket är roligt. I fredags blev det ett besök inne på Rusta och då fick lite nytt följa med hem. 

 

 

Bestämde mig för att satsa på detaljer i senapsgult. Det blev kuddfodral, en pläd och bordstabletter i samma färg.

 

 

Kuddfodralen kostade bara 20 kr styck och är riktigt mysiga i sammet.

 

 

Det där röda ska jag täcka för med dekorplats i en annan färg. Får se om jag hinner med det nu i helgen? Ja ni ser ju hur fult det är med det röda och det måste bara bort!

 

 

Mina vita kaniner fick flytta ut på balkongen för dom passar bättre där tycker jag. Innan stod dom på min bokhylla i vardagsrummet.

 

 

Den här mysiga hörnan kommer jag att spendera mycket tid på. Tänk en höstkväll med levande ljus, en kopp te och pläden runt omkring mig. Helt underbart! Ska läsa boken “Säker stil” och där blir då ett perfekt ställe för det.

 

 

Hittade även en fin höstkrans som hänger just nu på väggen.

 

 

Jag blir så glad av att se dessa färger som blir en kontrast från hur det ser ut inne i lägenheten. Där satsar jag fortfarande på vitt, grått, svart och beige med bruna detaljer.

 

 

Den här svarta lyktan var ett riktigt fynd inne på Rusta. Förr kostade den 199 kr men var nedsatt till 49 kr. Ett riktigt kap!

Det här var den ena projektet som jag hade inom heminredning och den andra får ni se i ett annat inlägg. 

 

//PUSS

10 comments / Add your comment below

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan