Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Intensiv start på helgen

Herregud vilken intensiv start det blev då!

I fredags direkt efter jobbet tog jag och sonen först en promenad hem medan vi småpratade. Något som inte tillhörde det intensiva. Som jag nämnde tidigare i veckan så har jag några inredningsprojekt på gång. Idéerna rasade till en början då måtten inte stämde med det jag hade planerat. Men samma dag fick jag en ny idé då jag såg att Rusta hade rea på det jag behövde. Därför blev det en cykeltur direkt mot Rusta efter vi hade kommit hem. 

 

 

Min lösning på problemet

Haha såhär löste jag på problemet med allt jag behövde från Rusta. Hade med mig två större kassar och träningsband för att fästa på allt. Ja det gäller att vara kreativ och ta med det man har som krävs. Utan träningsbanden så hade jag aldrig kommit hem. Folk måste ha undrat vad jag egentligen höll på med utanför Rusta? Stod där ett bra tag och monterade allt innan sakerna kom på plats. Cykelkorgen var för liten och pakethållaren är alldeles för utsliten. Men tillslut kom jag hem med alla prylar och inget hade ramlat av på vägen. 

 

 

Medan jag var borta hade jag telefonkontakt med sonen. Eftersom vi skulle äta bakad potatis efter hans önskemål så fick han sköta ugnen under tiden. Jag berömde honom när jag väl kom hem. Han bara ryckte på axlarna och sa: “Jag stoppade ju bara in potatisarna i ugnen och sedan har jag inte gjort något mera”. För mig var det mycket eftersom jag var då vrålhungrig. Sedan blev det fredagsmys och soffläge resten av kvällen.

 

På Hemköp fick jag kortlek gratis vid tre köp av Marabou.

 

Okej det kanske blev en liten avslöjning av mitt projekt när ni såg den första bilden? Fast nu blev det inte bara ett projekt utan två! Ja två helt olika och den ena får ni se snarast.

 

//PUSS

9 comments / Add your comment below

  1. wow du ibland är man väl påpackad ha ha
    ja men va spännande gillar rpojekt . hade ingen peng annars hade det blivit lite cement eller betong ja ja den som lever dår se

  2. Girlpower på den 🙌🙌🙌så värdefullt att sonen fixade maten i ugnen sånt e guld värt . Så roligt nu blir jag nyfiken på vad du shoppat ? Speglar ?? Kram

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan