Att vara lättirriterad

 Det här med hormoner.

Under en vecka i månaden är jag lättirriterad och det problemet har vi flesta kvinnor. Vissa gånger är det lindrigare och vissa mycket värre. Den här veckan tillhör det sämre och gör allt för att hålla masken. Speciellt på jobbet där jag möter folk hela tiden.

 

 

 

Upptäcker också vissa småsaker som irriterar under dessa jobbiga perioder och det är:

 

– Folk som tar plats i korridorer eller småvägar när man behöver gå förbi och inte kan flytta på sig. 

– Cyklister som kommer från alla håll samtidigt och tror att dom har förtur till allt.

– Busschaufförer som släcker ner hela bussen på morgonen och ser till att spotlight lamporna inte funkar. Hallå! Alla kanske inte sover under hela bussresan. Men på hemvägen när jag vill sova då ska alla lampor minsann vara helt tända.

 

Örjan Lax från programmet Hjälp.

 

– Folk som velar och kommer inte fram till det dom vill.

– När datorn segar sig med den där snurrande cirkel på skärmen. Den bara snurrar och snurrar då jag inte har tålamod med all väntan. 

– När bussen blir sen på grund av jobbiga passagerare som ska krångla med chauffören vid betalning.

– Det är lika irriterande under köerna på mataffärerna. När någon kund krånglar vid kassan om sina ogiltiga rabattkuponger, kortet funkar inte eller någon vara som dom är missnöjda med. Kön växer, minuterna går och snart förvandlas jag till Örjan Lax. 

 

Örjan Lax från programmet Hjälp.

 

– Folk som smaskar eller tuggar tuggummi med öppen mun.

– När någon stör mig genom att prata eller tjata samtidigt som jag försöker koncentrera mig på det jag fokuserar på just då.

– När telefonen ringer vid fel tillfälle. Som exempel när jag ska äta, kolla på film, träna eller sova. 

– När jag ska gå över ett övergångsställe. Det är helt tomt överallt och inte en enda bil eller varelse i närheten. Men just när jag ska gå över! Då kommer det en bilists från ingenstans och då måste jag stanna. Det är inte direkt bilistens fel men just då blir jag väldigt irriterad inombords.

 

 

Det är faktiskt ingens fel!

Nä det är ingens fel med någonting och jag gör säkert också många saker som irriterar andra.  När jag blir irriterad tänker jag på Örjan Lax från programmet Hjälp. Då blir jag full av skratt men det måste vara jobbigt för dom som har det problemet på riktigt. För er som inte har sett hans klipp hittar ni honom på youtube här <—

Men idag känns det mycket bättre för nu har hormonerna äntligen börjat lugnat ner sig. Idag är det ju fredag och det gör även allt mycket lättare. Önskar er alla en fin dag och vi ses senare mina gullisar!

 

//PUSS 

18 comments / Add your comment below

  1. Det är verkligen ett elände det där med hormonerna! Jag var värre förr så det lugnar tack och lov ner sig vartefter man närmar sig klimakteriet. Fast å andra sidan har man ju hört att vissa blir riktigt elaka monster när de hamnar i klimakteriet så jag får väl se vad som händer med humöret då ? Hoppas du får en fin och mysig fredag vännen! Kramar ??

  2. Inte lätt att vara kvinna ??känner så väl igen mig ❣️Örjan lax haha bara namnet får mig att bli glad o skratta ?kram o fin fredag här kör vi sportlov

  3. Jag har en p-stav som gör att jag inte får PMS, men istället tror jag att jag drabbades av STÄNDIG sådan, hehe… inte för samma saker, men du ska få höra: blir galen på folk som har stått i kö framför mig och sedan när det är deras tur har det inte bestämt sig eller tagit fram betalmedel etc… och om smala människor klagar på sin kropp vill jag mörda dem. Folk som pratar om magsjuka – på allvar, jag reser mig upp och går! Ironi/sarkasm begriper jag inte och det leder till mycket irritation. Jisses, det är mycket annat, men känner att jag framstår som liiiiite av en subba om jag fortsätter nu ;P

    sv: jag gillar spikmatta, har en på jobbet bara nu, men borde skaffa en till hemma också 🙂 jag har ett spikpannband hemma, från lindra of sweden 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.