Badrumsvåg med kroppsanalys

Ett grymt erbjudande!

Jag brukar sällan prenumerera på någon tidning eftersom jag knappt hinner bläddra i den. Men när jag såg ett erbjudande med tidningen iForm då man fick en badrumsvåg på köpet. Då kunde jag inte låta bli. Behöver verkligen en våg och förutom att mäta sin vikt kan man mäta sin fettprocent, kroppsvätska, muskelmassa och beräkna BMI. Har aldrig ägt något liknande och därför blev jag nyfiken på den.

För bara 149 kr fick jag denna våg plus fyra nummer av tidningen iForm. Inte direkt någon enorm summa och därför tyckte jag att det var värt att testa.

 


Hur kan vågen mäta allt det där?

Jo det är via en app! Man kan registrera upp till åtta användare som kan följa sin utveckling. All data överförs trådlöst via Bluetooth till den tillhörande appen. Har ännu inte laddad ner appen men ska göra det så snart jag får tid. Annars har denna badrumsvåg en diskret och stilren design så den är även fin att titta på.

 

 

Har jag hunnit med bläddrat i tidningen?

Nä den ligger forfarande i hallen men ska snart ta tag i det. Tror att det finns mycket intressant läsning i den som jag bara inte får missa. Så fort jag har kommit igång med appen ska jag återkomma om hur allt funkade med vågen och alla dessa spännande funktioner. 

 

//PUSS 

 

 

15 comments / Add your comment below

  1. Jag prenumererade på den tidningen för några år sedan, men var lite dålig på att läsa tidningarna så jag sa upp prenumerationen av tidningen, men har hela tiden fått deras mail och där läser jag alla deras intressanta artiklar om allt runt hälsa, kost och motion, så rekommenderar att du tackar ja till att prenumerera på deras kostnadsfria veckobrev ?

    Hoppas du får en mysig lördag! Kramar ?

  2. Har köpt samma våg men vet inte vad appen heter och kan inte hitta någon info någonstans.. någon som vet?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.