Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Adventskalender och ett grymt erbjudande

” Inlägget innehåller annonslänkar från glossybox.se “

 

Låt mig få presentera!

Min adventskalender från Glossybox! Alltså i år är det första gången i hela mitt liv jag har en egen adventskalender. Om man borträknar alla chokladkalendrar som jag fick som liten. Har aldrig haft någon som innehåller saker för vuxna och det ska bli så himla spännande. Kan knappt vänta tills på söndag då det är dags för att öppna den första luckan.

 

 

Den är så himla fin också och passar verkligen in i min inredning. Kommer självklart att spara den efter jul för den är för fin för att kasta. Kanske får någon kreativ idé och gör något annat av den?

 

 

Älskar att den är rosa, har detaljer i guld och ett vackert band runt i silke. 

 

   

 

Nu ska ni få se hur luckorna ser ut!

 

 

WOW! Det är 24 stycken jättefina askar i den.

 

 

Jag har faktiskt inte tjuvkikat vad kalendern ska innehålla och det har fått mig att bli ännu mera nyfiken.

Vad är Glossybox?

Det är en prenumerationstjänst inom skönhet. Varje månad får man hem en lyxig och vacker box som är fylld med fem utvalda skönhetsprodukter i mindre format. Alltid spännande att få testa några nya produkter och på det sättet hittar man alltid någon eller några nya favoriter.

 

 

Visst är den fin och rena drömmen!

 

 

Jag har även en till adventskalender som innehåller lakrits som jag fick i present. Ser fram emot den också för jag älskar lakrits.

Ett erbjudande du absolut inte får missa!

Annars tycker jag att Glossybox har väldigt bra produkter som man får via deras prenumeration. Nu under black week har dom ett erbjudande då man får 35% rabatt genom att bli prenumerant. Det är ett kanon erbjudande som gäller i några dagar till. Klicka här <—för att komma direkt till erbjudandet. Ett erbjudande du absolut inte får missa!

 

//PUSS 

12 comments / Add your comment below

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan