Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Årets första advent

Idag är det första advent!

Kom nyss hem och har inte hunnit blogga fören nu. Eller jag kom hem för någon timme sedan men har haft en hel del att greja med. Vilken tur att jag plockade fram första advent redan förra helgen för annars hade det inte varit någon julstämning alls i hemmet idag.

Här ser ni en bild på årets adventsljusstake.

 

Varje år hittar jag aldrig mina adventsljusstakar av någon konstig anledning. Därför blir det något nytt varje år eftersom det blir så tidskrävande att leta i timmar. Rotade en hel del förra helgen och orkar inte göra om det igen just ikväll. 

 

 

Hittade dessa söta blockljus inne på Netto som ställdes på brickan som redan stod på köksbordet. En jättefin bricka i mässing som hade andra prylar och det blev enkelt att bara byta ut allt. 

 

 

Resultatet blev helt okej och nu är det julkänsla i hemmet.

Nu ska jag hoppa in i duschen, kanske lägga en ansiktsmask och fixa något att käka. Men önskar er alla en fortsatt mysig första advent och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS 

 

This post contains adlinks from Adviral

 

 

MAI Stockholm Black Marble Bottle / DYRBERG/KERN SANAZ Marble Bracelet / DYRBERG/KERN SANAZ Marble Bracelet / GLACIAL Vattenflaska / Mobilskal

7 comments / Add your comment below

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan