Personlig

Svar från frågestunden del 2

Då var det dags igen med resten av frågorna från frågestunden! 

 

Det var flera frågor som var likadana men dom satte jag ihop med det gemensamma svaret. Tyckte att det var jätte roligt att så många ville ställa frågor och det här får jag snart göra om igen. Ni som har missat frågestunden del 1 så hittar ni den här <—

 

 

 

Vad är ditt bästa må-bra tips?

Att göra saker som du mår bra av. att prioritera det viktigaste utan att ha dåligt samvete. Det dåliga samvetet måste man jobba med och det tar tid. Det vet jag eftersom jag jobbar på det än idag. men det går ändå lättare när man har börjat med det. Att tillåta dig vara ledsen ibland och gråt ut om du kan. Umgås bara med människor som ger dig positiv energi. Ett tips till som jag har upptäckt med tiden även när jag mår sämre. Det är att vända det negativa mot det positiva och framför allt! Tänk positivt för då blir allt genast mycket lättare. Våga göra misstag och acceptera läget. Nästa gång blir det mycket bättre eller så var det inget för dig. Jämför dig aldrig med andra och uppskatta det du har.

 

Vilken bloggare inspireras du mest av?

Oj jag har tyvärr ett dåligt svar på det eftersom jag inspireras av så himla många på olika sätt. Mitt svar är alla bloggar som jag följer för att alla ger mig inspiration och därför läser jag många bloggar dagligen.

 

 

Vad var ditt drömjobb som liten?

Det har jag nämt tidigare då det var att bli en rockstjärna. Läste det i en gammal dagbok som jag hade haha.

 

Favorit maträtt?

Jag skulle kunna leva på spagetti med köttfärssås i en hel vecka men annars älskar jag sushi.

 

Favorit tv-serier?

Jag kollar sällan på serier men gillar annars Vänner och Sex in the city. Något som jag kan slötitta på ibland. 

 

 

Tre drömresemål? 

Mina tre drömresemål är USA, Spanien och Kina.

 

Vad eller vilken är din största inspirationskälla?

Helt klart bloggar, YouTubes och Instagram och Pinterest.

 

Vad gör du helst en ledig dag?

Då passar jag på att ta en lång sovmorgon, fotografera inför bloggen, skriver blogginlägg, redigera bilder, åker iväg på någon utflykt och framför allt tar dagen som den kommer.

 

 

Vad gör du helst när du är själv?

Tar ett långt bad, lägger en ansiktsmask, kollar på mina favorit YouTubes eller tar en lång promenad.

 

Har du något större mål i framtiden?

Att börja våga mera. Som att gå på inbjudna event, klä mig i något nytt eller kanske resa bort någonstans helt själv? Vill jobba ännu mera med mig själv mot min psykiska ohälsa och kanske även hitta några dolda talanger. Har som sagt varit väldigt låst i många år och nu ska inte min psykiska ohälsa hindra mig mera.

 

 

 

 

Vad är din/dina favorit YouTubes?

Under semestern när det har varit sämre väder har jag upptäckt några YouTubes som jag inte kände till. Som exempel Lisa Anckarman som jag har blivit typ besatt av. Älskar hennes vågade stil och se på när hon stylar andra. Gillar även Jocke och Jonna, Therese Lindgren och Johanna –Joy J.

 

Vad fick dig att börja blogga?

Det var helt min egna vilja och började utan några krav eller förväntningar.

 

 

Det som fick mig att börja blogga!

Jag var sugen på att testa något nytt och vad det skulle leda mig till. Annars var det var som sagt helt spontant. Läste väldigt många bloggar och hade funderat på det i flera år. Tänkte först att jag kanske inte hade då något att skriva om men det ändrades snabbt när jag väl kom igång.

Tror du att du kommer flytta kanske inom samma område för barnen skull eller lite längre bort?

Jag väntar på att barnen ska börja i gymnasiet. Då kommer dom att gå i skolan i Örebro och då ska jag flytta dit. Längtar till den dagen det blir av och jag skulle aldrig i mitt liv flytta ifrån mina barn. För dom är viktigaste i mitt liv.

 

 

Tusen tack för alla era frågor och hoppas att ni blev nöjda över svaren!

 

//PUSS