Personlig

Svar från frågestunden del 1

Har samlat ihop era frågor från frågestunden.

Några frågor var väldigt lika varandra och dom fick jag sätta ihop till en fråga med ett gemensamt svar. Det var annars väldigt många roliga frågor som ni ställde och har delat upp frågestunden till två delar. Här får ni läsa mina första svar och då kör vi!

 

 

Tror du att du någonsin kommer sluta blogga? Den frågan har jag faktiskt funderat på men det är inget jag vill göra just nu. Tycker att det är roligt att blogga och kommer att göra det så länge jag tycker det.

Favorit bloggaren? Jag har väldigt många favoriter men om jag måste välja bara en! Då väljer jag en tjej som jag har följt i väldigt många år. Från innan hon blev gravid till idag när hon visar sin otroligt söta son och sin mysiga vardag med hela familjen. Jag talar om bloggerskan  Lilla fröken hurtig

Om du fick välja vilken karriär som helst att byta till, vilken karriär skulle du välja då? Jag är väldigt kreativ person och hade mer än gärna designat kläder. Har så många ideér i mitt huvud och borde nästan skissa ner dom. Om jag skulle bli en designer så skulle märket heta efter mitt efternamn Starby. Skulle vara så himla coolt eftersom jag blev mobbad av mitt efternamn i högstadiet men allt vände när jag började i gymnasiet. Idag är jag stolt över mitt efternamn och därför lyfter jag namnet.

Drömresmål? Har alltid drömt om att rea till USA och då i första hand till Los Angeles.

 

 

Vem inspirerar dig? Jag måste säga min mamma. Det har jag nämnt tidigare och det handlar om hennes inre styrka. Trots allt hon har gått igenom i livet från sin barndom till den hon är idag. Vilken kvinna! Hon är den personen som jag tänker på när jag mår som sämst och det ger mig styrka.

Vad är det bästa med ditt jobb? Jag antar att du syftar på mitt heltidsjobb som jag har på en mottagning. Det är på Fysiologiska kliniken på Universitetssjukhuset Örebro (USÖ) där jag jobbar som undersköterska. Som din fråga leder till är all den uppskattning som jag ger till patienterna dagligen. Att få någon att bli lugnare inför en jobbig undersökning, att få ha det bekvämare med hjälp av några kuddar och handdukar på den obekväma britsen och självklart mina härliga kollegor.

Vad är ditt favoritbröd? Oj! Jag älskar bröd och har många favoriter. Spontant såhär så har jag inget emot hembakta vita frallor. MUMS!

Vad har du för utbildning? Jag är utbildad som undersköterska med inriktning rehabilitering/habilitering. Pluggade det efter gymnasiet då jag gick linjen kost och hälsa.

 

 

Ångrar du något som du har skrivit om på bloggen? Ja det har jag. Det var då jag mådde som allra värst efter separationen med barnens far. Då skrev jag djupa blogginlägg om hur jag kände och skrev då en aning för djupt och personligt. Raderade därefter viss text i efterhand men hann tyvärr få många kommentarer i inlägget innan dess. Skrev då exakt från mitt hjärta men det var inte meningen att såra någon. Man lär sig som sagt av sina misstag.

Har du en dröm kvar sen du var liten? Haha jag ville då bli en rockstjärna men har idag scenskräck. Ville också bli författare men trodde då att man skulle se exakt ut som Astrid Lindgren. Då menar jag henne som gammal. Det hände faktiskt att en person frågade om jag ville bli författare i framtiden efter att ha läst mina texter. Då fick jag genast Astrid Lindgrens ansikte framför mig och svarade då “Nej jag vill inte bli sådär gammal och skrynklig i ansiktet”. Helt sjukt hur man tänker som liten haha. Annars var min dröm att fortfarande bo i ett hus, gifta mig, skaffa barn och ha husdjur. Idag har jag både barn och husdjur. Så mina drömmar som är kvar är att gifta mig och att skaffa mig ett hus.

Det var som sagt bara några av frågorna som ni ställde och det kommer ännu mera det här framöver. Tusen tack för era frågor och hoppas verkligen ni blev nöjda med svaren. Annars får ni självklart fråga eller påpeka något i efterhand. 

 

//PUSS