Skönhet, Vardag

Mina semesternaglar

” Inlägget innehåller annonslänkar “

 

Förra veckan gjorde jag mina semesternaglar.

Som ni har sett i ett tidigare inlägg hade jag beiga och bruna färger och valde då en mer naturligt utseende. Ni hittar inlägget genom att klicka här <—.

Den här gången blev det i rosa färger med flera olika stickers. Har tyvärr väldigt dålig erfarenhet av stickers och satte dit dom helt spontant. Min första tanke blev att naglarna matchar med en väska som jag har hemma. Därför fick väskan bli med som bakgrund på bilderna. Här är naglarna precis nygjorda och hade inte hunnit ta bort det överflödiga utanför naglarna. Men här får ni se resultatet!

 

 

Vad tycker jag om resultatet?

Blev faktiskt inte så nöjd över resultatet men gillar färgerna på nagellacken väldigt mycket. Det jag gjorde var att fila ner lösnaglarna till rundare och kortare form. Använde två nagellack från Isadora som ni hittar här <— och här <—. Dessa stickers var väldigt fina men skulle använda dom på ett annat sätt nästa gång. Ni hittar dom genom att klicka här <—

 

Angående lösnaglarna!

Själva lösnaglarna som jag då använde skippar jag att länka för att dom hade jätte dålig kvalité. Märket är från Kiss och dom som jag använde innan var från samma märke men dessa hade världens bästa kvalité. Helt sjukt att det kan skilja så mycket och du hittar dessa lösnaglar genom att klicka här <—

 

Vad hände sedan?

Tog faktiskt bort naglarna efter bara en vecka eftersom dom inte satt bra. Bytte tillbaka till föregående lösnaglar men filade inte dom korta den här gången. Har liksom vant mig med längre naglar. Igår målade jag naglarna helt annorlunda till helt galna naglar och ska visa er resultatet i ett annat inlägg. Snacka om att det är roligt med att experimentera med nagellack. Synd att jag inte får använda sådant på mitt jobb för det är verkligen roligt. Skulle jag få göra det här oftare än under min semester varje år så hade jag garanterat visat proffsigare resultat. Det handlar ändå om träning. 

 

//PUSS