Skönhet, Vardag

Nya tillbehör till naglarna

” Inlägget innehåller annonslänkar “

 

Här är mina nya tillbehör till naglarna!

Den här gången blev det också lösnaglar från Kiss men fick tag på dom som jag var ute efter förra gången. Dessa lösnaglar är kortare än dom förra och var slutsålda överallt tills nu. Äntligen fick jag tag i dom rätta naglarna.

 

 

Har även köpt stickers som också var slutsålda förra gången.

 

 

Har köpt tre nagellack i rosa färger men funderar på att bara använda två av dom. Får se när jag börjar måla naglarna. 

 

 

Men ska lägga på några stickers när allt grovjobb är färdigt. Behöver först städa på vissa ställen i hemmet och då skulle naglarna bara bli förstörda och det är ju onödigt. 

 

 

Ni hittar dessa tillbehör genom att klicka här <—

Annars då!

Idag är det inte ett enda moln på himlen och ska lägga mig i solen om ett tag. Igår kväll tänkte jag plocka blåbär men valde att ta ett kvällsdopp. Det var ett bra beslut eftersom det var så himla varmt. Har så himla mycket jag vill göra och vet inte vart jag ska börja. Men tar mina val för stunden och idag väljer jag att sola eftersom det kanske inte alls är lika soligt imorgon.

Önskar er alla en härlig dag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS