Allmänt, Vardag

Häftiga filters

Här om dagen upptäckte jag häftiga filters.

Brukar oftast redigera mina bilder via appen PS Express men har inte haft koll på alla funktioner som finns. Nu har jag kikat igenom appen lite noggrannare och har hittat flera filters som jag inte har sett tidigare. Först testade jag två bilder som fick svart/vit bakgrund med någon detalj i färg. Bilden där jag sitter på bänken är jag och marken svart/vita och resten i färg. Riktigt läckert och det är så häftigt att man kan förändra bilderna på det sättet. Här får ni se dessa tre bilder!

 

Den här blomman fotograferade jag på jobbet i samband när jag vattnade blommorna på hela kliniken. 

 

Här är en bild från trädgården utanför mitt jobb där vi brukar sitta på lunchen. Ni ser mina arbetskor och min söta kaffemugg med lock som blev i färg. 

 

Den här bilden har ni sett tidigare fast då utan filters. Tyckte att resultatet blev väldigt häftigt av blandningen med svart/vitt och färg. 

 

God morgon finisar!

Först var jag på väg att visa mina nya tillbehör inför semesternaglarna men ändrade mig snabbt. Kom på att mitt senaste inlägg handlade om just naglar och vill inte köra samma tema efter varandra. Därför får det vänta till imorgon och istället fick ni se något annat.

Äntligen semester!

Åter tjat om det eftersom jag har längtat så mycket. Två dagar i rad under veckan kunde jag inte ens stämpla ut ordentligt från jobbet. Ena dagen drog jag kortet åt fel håll flera gånger tills en kollega påpekade det. Dagen efter stämplade jag in istället för ut och det var samma kollega som rättade till för mig haha. Men igår stämplade jag ut helt rätt och sprang iväg mot Örebro city där jag köpte hem Sushi från Sushi Yama. Sedan åkte jag hemåt, dammsög, städade kaninburen och njöt sedan av maten framför tv:n. Helt underbart!

Nu ska jag njuta av mitt morgonkaffe och sedan ta tag i denna nya dag. Önskar er alla en härlig dag och vi ses senare mina finaste!

//PUSS