Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Appen som får dig att vilja promenera mera

Jag har sedan tidigare tipsat er om appen Stepler.

Ni som inte minns så är det en app för alla som älskar att promenera och via appen får man poäng efter varje steg. När du uppnår 1000 steg så får du 1 poäng och du får en hel del bonus på köpet.

När du har uppnått 5000 poäng via stegen så får du en belöning på två extra poäng. Detsamma när stegen stiger till 10 000 som då ger dig 2 extra poäng. Varje dag klickar du på en video som ger dig 3 extra poäng och som ny kund får du tillfället att få väldigt många poäng. Genom att följa Stepler via Facebook, Instagram och andra enkla saker som du får poäng för. Därför har jag tagit tag i mera promenader i min vardag eftersom jag samlar då på fler poäng under mina steg. Vilket är syftet med appen som ska få människor att bli mer taggade för att röra på sig mera. 

 

 

För exempel för bara 10 poäng får du 60 dagars gratis med Midfully. Vilket är jättebra för oss som lider av stress och mår dåligt. Där får du vägledning med att meditera dig mot stress och vill ha ett ett mer närvarande och hälsosammare liv. 

 

 

Denna uppfinning visste jag inte ens existerade. Alltså en powerbank med inbyggd minifläkt.  Perfekt att ha med sig när vädret är för varmt. Du har då en trådlös mobilladdare och en fläkt i ett. Vilket är hur smart som helst. För bara 10 poäng som man snabbt får köper du denna smarta powerbank för endast 129 kr. Något som jag tänker göra. 

 

 

För 40 poäng får du 100 kr rabatt på Lyko. Det här är bara några få erbjudanden som jag tipsar om och i appen hittar du många fler. 

 

 

Just för tillfället har jag samlat på mig 15 121 poäng och appen gör mig mer taggad att promenera ännu mera. För idag blir det självklart ännu mera!

 

 

Om du laddar ner appen via min länk <— så får både du och jag 10 poäng efter din registrering. En väldigt kul app som dessutom inte kostar någonting. 

 

//PUSS

10 comments / Add your comment below

  1. Tack för tipset. Visste inte att den här appen finns. Den låter riktigt bra måste jag säga. Gillar allt som jag kan få bonus på och i längden spara pengar.

  2. Men vilken rolig app, jag går cirka 10 000 steg per dag så jag hade nog kommit upp i många poäng fort. Ska nog spana in den 🙂 kram

  3. Men vilken smart app, tänker jag är ute en hel del med hunden, har visserligen apple watch men denna får jag inga poäng för:) ska kolla upp denna,kram

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan