Skönhet, Vardag

Experimentera med nagellack

Under min förra semester experimenterade jag med mina semesternaglar.

Klistrade först på lösnaglar som jag filade ner lite kortare i oval form. Använde sedan nagellack i beige och brun färg men hade då inte riktigt bestämt mig för hur naglarna skulle se ut. Provade på några mallar för första gången och här får ni se resultatet.

 

 

Jag har alltid problem att fotografera vänstra handen och därför blev ljuset helt annorlunda på nästa bild.

 

 

Resultatet gillade jag sådär och bestämde mig tillslut för att måla om naglarna. Det blev då utan mallar och blev äntligen nöjd. Varierande istället med färgerna och det här resultatet har ni sett i ett tidigare inlägg.

 

 

Ett naturligt resultat som inte direkt sticker ut och här får ni åter igen se tillbehören som jag då använde. Inlägget hittar ni här <—

 

 

Nu blir det något helt annat!

Den här gången blir det helt andra tillbehör och den här gången ska naglarna sticka ut. Ska fotografera mina nya tillbehör och visa er i ett annat inlägg. Enligt mina planer ska jag förmodligen börja med mina semesternaglar på lördag. Det ska bli riktigt kul och längtar redan.

Ikväll ska jag äta sushi och eventuellt ta ett kvällsdopp i sjön. Riktigt härligt och idag efter jobbet tar jag äntligen semester! Varmt ute har det också blivit och bättre än så här kan det inte bli. 

 

//PUSS 

This post contains adlinks from Adviral

Väska / Shorts / Linne / Halsband / Kimono / Skor