Skönhet, Vardag

Årets semesternaglar

Äntligen semester och snart är det dags för årets semesternaglar!

I år har jag planerat naglarna på ett helt annat sätt än tidigare. Inga hemgjorda gelenaglar utan uv-lampa från Depend som tar hundra år att fixa. Utan det här gången blir det hela lösnaglar från märket Kiss.

 

 

En helt annan form!

Var på jakt efter ett par andra från samma märke men dom var slutsålda både på nätet och i fysiska butiker. Hittade tillslut dessa på Kicks som är inte alltför långa och har oval form. Men ska fila ner dom så att naglarna blir ännu kortare för jag vill ha korta den här gången. Mina naturliga är alldeles för korta efter allt slit med handsprit på jobbet och är riktigt fula. När jag googlade runt efter inspiration på naglar läste jag att årets nageltrender ska vara korta och ha en oval form. Något som jag verkligen gillar. Gör det dock inte enbart för att det är trendigt utan ville bara tillägga det. 

 

 

Så här såg mina semesternaglar ut förra året. Då var dom längre, hade en spetsig form och i rosa/lila färger. 

 

 

En ny utmaning!

I år blir det nude/beige/brunt och hittade även mallar i olika former. Får se hur det går med dom då det blir en ny utmaning för mig. Har haft grovstädning här hemma och därför har jag inte pysslat med naglarna ännu. Men ikväll eller senare idag ska jag ta tag i det. Visar självklart resultatet för er så fort naglarna är klara.

Önskar er alla en härlig dag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS 

 

This post contains adlinks from Adviral

 

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9