Personlig

Det bästa med sommaren.

   Sommaren har alltid varit min favoritårstid!

Så långt jag kan minnas och det roliga är att båda mina barn är födda på sommaren. Även som liten älskade jag sommaren allra mest och var då inomhus endast när jag sov för natten. Därför ska jag berätta för er vilka saker som är så härligt med just sommaren. 

 

 

❤️ Att kunna gå ut barfota.

❤️ Använda mindre och lättare kläder.

❤️ Att få en solbränd hy.

❤️ Grillad mat.

❤️ Att ha picknick.

 

 

❤️ Åka båt eller bara vara vid sjön.

❤️ Sitta ute och fika/äta mat. 

❤️ Att ha semester medan barnen har sommarlov.

❤️ Dricka rosevin eller en kall öl på en uteservering.

 

 

❤️ Att det går betydligt fortare att åka buss till och från jobbet.

❤️ Dygnen består av många ljusa timmar.

❤️ Fotograferingen blir mycket bättre eftersom det är ljusare ute.

❤️ Miljön och naturen är som vackrast under sommaren med allt det gröna och färgglada blommor.

 

 

Snart kommer jag säkert på ännu fler härliga saker men tänkte att det får räcka så. Nu har jag äntligen semester och ska bara njuta av det.

 

Dagens tips!

Måste avsluta detta inlägg med att tipsa otroligt vackra ringar och örhängen från Jane König. Jag är helt såld på stilrena smycken och har hittat många nya favoriter som gärna får flytta hem till mig. Du hittar ringar från Jane König här och örhängen här. Är du på jakt efter något nytt så kika gärna in där.

Men önskar er alla en härlig dag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS