Outfits, Vardag

När hjärnan går på semester

Jag har inte ännu gått på semester!

Men däremot har min hjärna gjort det. Kände det redan i söndags men nu närmar sig det. Bara tre arbetsdagar kvar tills jag äntligen stämplar ut för min första semesterperiod. Det som jag ser mest fram emot är att slippa ha tider att passa. Ni vet det där med att bli väckt på morgonen av väckarklockan, åka till jobbet och sedan hem till alla måsten. Ska bli härligt att istället kunna ta dagen som den kommer och framför allt vakna av sig själv. Bara längtar till det just nu. 

 

Förra veckan var lite varmare och då använde jag denna set som köptes för tre somrar sedan. Älskar den fortfarande.

 

God morgon finisar!

Idag vräker regnet ner men vad gör det när jag ändå ska jobba. En sådan dag är jag tacksam över att jag jobbar inomhus. Hörde att det blir ett bärår i år eftersom vi har haft en hel del regn på senaste tiden. Perfekt för mig som vill ut i skogen och plocka en massa blåbär som vi kan mumsa i oss. Vill även frysa in några burkar så att vi klarar oss över vintern. Älskar blåbär och nyttigt är det också. Det allra godaste är såklart en smulpaj med blåbär och en massa vaniljsås.

Nä nu ska jag sluta att tjata om blåbär men önskar er alla en härlig onsdag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS 

 

 

This post contains adlinks from Adviral

 

Blommig Playsuit – Fresh Rose / Blommig Playsuit – Fresh Apricot / Split Flare Playsuit – Xtrm Flower Scent