Outfits, Personlig, Vardag

Bästa dagen på hela veckan

Hej på er gullisar!

Fredagsfeeling och bättre än så kan det inte bli. Älskar fredagar då det är den bästa dagen på hela veckan enligt mig. Eftersom helgen närmar sig och att min arbetsdag är en timme kortare än annars. Slutar alltid klockan 15 på fredagar och den där lilla timmen gör så mycket. 

 

 

Nu kanske det låter som att jag avskyr mitt jobb men så är det absolut inte.

Utan det ska bara bli skönt att få sovmorgon, att få slippa åka buss i flera mil och framför allt att slippa passa tider. Bara vara och ta dagen som den kommer och det är exakt så mina planer ser ut inför helgen.

 

 

Varför inte måndagar?

Hur mycket jag än älskar mitt jobb så kommer fredagar alltid vara min favoritdag. Förstår mig inte på dom som älskar måndagar. Visst det blir en ny vecka med nya möjligheter/utmaningar men för mig är dagarna detsamma hela veckan ut. Att jag kan ha både möjligheter och nya mål vilken dag som helst under hela veckan. Det behöver liksom inte vara just en måndag för att börja någonstans. Det är iallafall vad jag personligen känner.

 

 

Gör det alla dagar!

Minns för flera år sedan när Isabella Löwengrip gick ut med att hon älskar måndagar. Efter det har många hakat på hennes ord och säger nu samma sak. Självklart är det bättre att känna sig peppad på en måndag istället för det motsatta. Men jag skulle aldrig få för mig att skutta av glädje till jobbet varje måndag när jag kan göra det alla dagar. Okej på fredagar är jag som mest trött efter en lång arbetsvecka men det är själva känslan som är härlig. Att efter jobbet har jag en hel ledig helg framför mig och det är så underbart.

 

 

Det var bara några tankar som jag hade om det här med favoritdagar. Måste även fråga er  om vilken dag som är din favorit?

    

 Jeans från Gina tricot // Tischa från Nelly // Skinnjacka från Rock n blue // Sneakers från Adidas // Bälte från Madlady

Önskar er alla en härlig fredag och vi ses senare mina finaste!

//PUSS