Outfits, Vardag

Fredagsfeeling

” Inlägget innehåller affiliatelänkar “

 

Under semestern har jag fredagsfeeling varje dag.

Men den här veckan fick jag det på rätt dag eftersom det var en jobbvecka. Alltid härligt att ha något roligt framför sig och det är det bästa med att vara tillbaka till rutinerna. Nu säger jag ” hej fredag ” och efter den här arbetsdagen tar jag helg!

 

Här ser ni ett set som består av en kjol med en matchande topp. Har faktiskt inte hunnit använda den ännu och hoppas att det snart blir av. Kjolen hittar ni här <— och toppen hittar ni här <—

 

God morgon finisar!

Har ni haft en bra vecka? Min vecka har gått snabbt och samtidigt har det varit kämpigt att gå upp från sängen varje morgon. Blir nog lättare nästa vecka då jag kanske har börjat vänja mig  lite mera. Tur att vädret inte har varit det bästa i början av veckan för annars hade jag blivit arg. Att missa bra väder är liksom inget vidare när man är inne och jobbar om dagarna. Men igår satt jag och kollegorna ute på lunchen och det var skönt med lite sol.

 

Idag efter jobbet får jag och barnen besök!

Det kommer en familj från Stockholm som ska vara hos oss hela helgen och det ska bli väldigt kul. Familjen består av min barndomsvän som jag har känt sedan vi föddes, hennes make har jag känt i alla dessa år dom har levt tillsammans. Vet inte om hur många år det handlar om men det är en evighet i alla fall. Nu har dom två barn och det ska bli roligt att få umgås med hela familjen i helgen. 

 

 

Här är en gammal bild på mig och min barndomsvän då vi matchade våra färger. Inget som då var planerat utan vi tänkte helt enkelt exakt likadant haha.

Önskar er alla en härlig dag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS