Inspiration, Personlig, Skönhet, Tips, Vardag

Unna sig med vardagslyx

” Inlägget innehåller annonslänkar “

 

Vardagarna kan ibland kännas riktigt tråkiga

 

Speciellt när man hamnar i ekorrhjulet och bara ser fram emot helgerna. Något som verkligen inte bra för det är viktigt att ta tillvara på tiden och leva i nuet. Men för många kan det vara väldigt svårt att byta tankesätt.

Jag är en av dom och har haft en period då allt bara har känns meningslöst. Det jag ska börja med är att oftare ta hand om mig själv för det är något som jag inte har prioriterat under en längre tid. Vill också utsätta mig för fler utmaningar som kan ge extra kickar i vardagen. Något som inte behöver vara något stort utan kanske en ny träningsform, äta med ätpinnar, prova en ny maträtt eller skönhetsprodukt.

 

 

Silk Sleep Set och Fragmental Gel Beads Eye Mask

 

Nästan varje morgon vaknar jag med svullna ögon och jag tror att det beror på att kudden trycks mot mitt ansikte. Här ovanför på bilden ser ni ett set som består av fem produkter i 100 procent mullbärssilke. Det är tre olika scrunchies som är skonsamma för håret, en ögonmask som ska få en att slappna av mer, ett örngott som förhindrar kluvna toppar och återfuktar både håret och huden under natten.

Shelas Eye Mask tillhör inte setet men blev väldigt nyfiken på den. Det är en uppfriskande och vårdande ögonmask som kan användas både varm eller kall. Perfekt för mig som ofta vaknar med svullna ögon. Då kan jag plocka ut den från kylen och ta på mig en stund på morgonen. Den svalkande känslan ska även lindra huvudvärk men det är inget som jag har problem med. Masken består PVC-folie på utsidan och gelpärlor på insidan.

 

Ni hittar Silk Sleep Set genom att klicka här <—

Shelas Eye Mask hittar ni genom att klicka här <—

 

 

Baylis & Harding och Biovene Mask

 

Jag är så dålig på att använda handkräm och måste börja använda det regelbundet. Hittade ett set från Baylis & Harding som innehåller en handtvål och en handkräm som doftar vanilj och mandelolja med söt jojoba. Älskar förpackningarna som ser riktigt lyxiga ut och det kommer att bli extra fint i mitt badrum.

 

Ni hittar denna set från Baylis & Harding genom att klicka här <—

 

Ska även prova på två stycken ansiktsmasker från Biovene. Den ena är en Glow Mask som är en rosa lera. Huden ska få ett strålande lyster, rengör på djupet, tar bort död hud, minskar synliga tecken på åldrande, minskar överflödig olja för att synbart reducera uppkomsten av porer.

Sedan har vi Black Mask som är en svart mask som rengör och jämnar ut hudtonen, ljusar upp åldersfläckar, motverkar fet hy och pormaskar. Innehåller kol som drar till sig orenheter och kan förebygga, behandla eller ta bort inåtväxande hårstrån som har fastnat under huden.

 

Ni hittar Glow Mask genom att klicka här <—

 

Black Mask hittar ni genom att klicka här <—

 

 

Så idag ska jag avsluta denna måndag med en härlig dusch, ansiktsmask och ska sova med textiler i silke. Något som ger mig lite vardagslyx och bättre välmående i själen. 

 

 

//PUSS